23 Mart 2007 Cuma

İki Taze Haber...

Haftasonu öncesi Alternatif-İstanbul'un çenesi açıldı. İstanbul'daki etkinlik haberlerinin ardı arkası kesilmeyince site günde 3 kere güncelleniyor böyle...İyi ki blog sistemine geçmişiz, aksi taktirde çok zorlanırdım.

İlk haberi sevgili adaşımın sitesinden alarak bir nevi hazıra konmuş bulundum.

Flamenkoevi Dans Atölyesi Lorca'nın ünlü eseri Çingene'yi tek perdelik bir gösteri olarak 1 Nisan 2007 saat 18.00'da Muammer Karaca Tiyatrosu'nda sahneye koyacak. Gösterinin geliri ise yeni kurulan Kültürel Araştırmalar ve Kültürel Ayrımcılıkla Mücadele Derneği Enstitüsü'ne aktarılacak. İstanbul'da olan ve keyifli bir gösteriyi kaçırmak istemeyen flamenko sever arkadaşlar biletleri Flamenkoevi Dans Atölyesi'nden edinebilirler.


Adres: Asmalı Mescit Mahallesi İstiklal Caddesi No:21/8 Beyoğlu


Tel :0 212 249 16 16

İkinci haber ise elektronik müzik tutkunlarını çığlık çığlığa dans ettirecek türden:

Elektronik/Dans Kültüründe Bir Dönüm Noktası !

UNDERWORLD

15 Haziran Cuma

Efes Pilsen One Love Festival 6

Doğayla içiçe, gerçek bir parti atmosferinde geçecek olan yazın ilk açık hava festivali Efes Pilsen One Love Festival 6, dans müziğinde bir dönüm noktası olan Underworld'u ağırlıyor. İngiliz ikili Karl Hyde ve Rick Smith'den oluşan grup, rave kültürünü 2000'lere uyarlayabilen ve neredeyse 20 yıllık geçmişlerine rağmen hala şaşırtıcılığını koruyabilen yegane elektronik müzik projelerinden biri olarak kabul ediliyor.

Yeni Albümden Şarkılar, Müthiş Görseller ve Sahne Şovu Eşliğinde İstanbul'da Yeni Dünya Turnesi Konseri

İkili bu yaz başında yayınlanacak beşinci stüdyo albümleri için çalışmalarını hızlandırdı. Albümlerinin tanıtımı için gerçekleştirecekleri dünya turnesi kapsamında Avrupa ayağının ilk konseri şimdilik Efes Pilsen One Love Festival 6'da gerçekleşecek gibi görünüyor. İkili daha sonra Yunanistan'da Ejekt Festival, Portekiz'de Super Bock Rock ve İspanya'da Monegros Festival'da headliner olarak sahne alacak.

Yazın vazgeçilmezi Efes Pilsen One Love Festival, Beastie Boys ve Underworld'le birlikte bu yaz gerçekleşecek en önemli sahne performanslarına ev sahipliği yapıyor. Tanık olunabilecek en enerjik canlı performanslarıyla ünlü Underworld çarpıcı görselleriyle yazın ilk açık hava festivali olan Efes Pilsen One Love Festival'da olacak...

Yaza dans ederek başlayın!

Biletler çok yakında Biletix ve Babylon Gişe'de... (Beastie Boys İndirimli Biletleri satışta.)


0 yorum:

Yorum Gönder

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Web Hosting Coupons