16 Şubat 2007 Cuma

Punk Ölmedi, Kalbimizde Yaşıyor...


Efendim, punk öldü de çoktan gömüldü mü tartışılır ama İstanbul'un bir duvarında hatırasını bıraktıkları kesin.(Böylece bir Ezgi takıntısı ile daha tanışmış bulunuyorsunuz: duvar yazıları. Üzerinde yazı olan duvarlara dayanamıyorum, derhal elim emektar Nikon'a gidiyor.) Kısacık ömürlü Punk daha ben bile doğmadan rafa kalkmıştı ama eskiler her daim iyidir felsefesine yürekten inandığımdan hala kimi grupları ne durumdalar, yeniden birleştiler mi, acaba parasız kaldıkları için mi turne yapıyorlar diye diye takip ederim. Elimize ulaşan bülten Beastie Boys'un 17 Haziran gecesi İstanbulda olacağını bildiriyor.


"Yaz mevsiminin habercisi Efes Pilsen One Love Festival bu yıl 6. kez müzikseverler ile buluşmaya hazırlanıyor. Pozitif organizasyonuyla gerçekleşen festival ilk kez bu yıl 15, 16 ve 17 Haziran tarihlerinde 3 gün boyunca sürecek. Bugüne kadar Morrissey, Moby, Manu Chao, The Black Eyed Peas gibi müzik dünyasının en önemli isim ve topluluklarını ülkemize taşıyan Efes Pilsen One Love Festival bir kez daha ülkemizde yıllardır merakla beklenen bir başka grubu müjdeliyor : Dünyanın en önemli hiphop / punk topluluğu Beastie Boys 17 Haziran gecesi İstanbul'u adeta sallayacak. "


Gelen bir başka haber ise punk dinleyicisini havalara zıplatacak cinsten: Temmuz ayında ise İstanbul Cake grubunu ağırlayacak. Tamam, ben geniş katılımlı açıkhava festivallerinden hazetmem, her tarafta içen, kusan, kavga eden tipler vardır, ne dinlediğinizi, ne de konuştuğunuzu anlarsınız. Ama Cake Massfestival kapsamında 14-15 temmuz'da İstanbul'da. Festival'in adı dahi benim fobimi arttıracak cinsten olduğu için gitmeyebilirim. Gitmek çok şart değil, ev konserlerine razıyım ama bilgi vermek babında-rehber olmak kolay değil, Almond'u en parasız halimle duyururken bu siteden okuyup gidebilecekleri düşünerek ve kıskanarak yazdığımı kimse bilmez, şimdi öğrendiniz.-haberini ekliyorum. Sevenleri tadını çıkarsın, gidenler gitmeyenlere anlatsın diye ekleyerek...



Beastie Boys Official Web Sitesi : http://www.beastieboys.com


Ayrıntılı bilgi www.pozitif.info , www.efeskeyfi.com

0 yorum:

Yorum Gönder

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Web Hosting Coupons