7 Şubat 2007 Çarşamba

Marc Almond İstanbul'da/ 14 Şubat Çarşamba 21:00-Studio Live



Geliyor, o meşhum gün geliyor. Yine gazeteler, televizyonlar başladı şurada yemek yiyin, bu otelde kalın demeye. Ama hiçbiri Marc Almond konserine gidin demiyor. Onu da biz diyelim madem, adımızın önüne boşuna Alternatif'i koymadık.



Aslında konser haberlerini yan menüye ekliyoruz. Ama mevzu mahis Marc Almond olunca orası dar geldi. 80'lere dair sevdiğimiz ender müzisyenlerden biri olan Marc Almond, 14 Şubat Çarşamba günü Studio Live'de. Organizatörler bilet fiyatlarını arttırma hakkını saklı tutarak-indirme hakkını saklı tutsalar şaşarım- ayakta 25 lira, torpilli yerlerde ise 80-140 lira arasında belirlemişler. (Bu noktada Kemalettin Tuğcu karakterlerine has hıçkırıklarımı duymanızı isterdim.)


Studio Live, İstiklal Caddesi üzerinde, Hüseyinağa Camii'sinin bulunduğu Sakız Ağacı Sokakta. Biletleri Biletix'ten alabilirsiniz.(almışken bana da alın, müteşekkir olurum.) Hem ne demiş atalarımız: “Forget love -- I'd rather fall in Marc at Istanbul!" (kabul, sonunu ben uydurdum, aslında chocolate. ikisi de olur, bir mahsuru yok.)




Marc Almond'dan önce İstanbul yarın akşam günümüzün "indie" gruplarını derinden etkilemiş cağ ozanı Bonnie Prince Billy'i ağırlayacak. CRR'daki konserin biletleri halihazırda gişede ve de Biletix'te satılmakta. Rehberiniz sizler için arayıp sordu, henüz biletler tükenmemiş. Fiyatlar ise birinci kategori 23 lira ve ikinci kategori 14 lira. Gişe konser olduğu günler 21:00'a, diğer günlerde ise 20:00'a kadar açık. Uzun lafın kısası yarın eleme boğulacak İstanbul'da birlikte Bonnie Price Billy'nin sesine kapılıp gideceğiz, Ezguuu diye bağırırsanız bakan kişi ben olacağım.

2 yorum:

Tacim dedi ki...

Marc Almond ile aramda bir hoşlantı var.

Ezgi dedi ki...

Yedi kocalı hürmüz gibisin.

Bilet fiyatlarını yüksek tutmuşlar be Tacim, bize evde özel konserini vermeye devam edecek Marc Almond. Daha gelir nasılsa kalbini hatunun biri kapıp İstanbul'a getirmiş ne de olsa.

Gidersen anlatırsın artık!

Yorum Gönder

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Web Hosting Coupons