26 Kasım 2006 Pazar

FALLEN ART

Pasifikte bir yerlerde. Eski unutulmus bır askeri üst Ordunun henuz vazgecmediği üst düzey görevliler ve son görevlerinin ardından akıllarını yitirmiş askerler.Orda, medeniyetten çok uzaklarda, kurallar ve kanunlar kendi kendine konmakta...

Çavus Al : Genç ve cesur, askerlerine olan sevgisini geliştirmeye çalışıyor.

Dr. Friedrich : Fotoğrafçılığını geliştirmeye çalışıyor.

General A : yaşlı ve aklını yitirmiş, sanatını yaratmakta. Bunu yaparken kağıt veya kumaş kullanmamaktadır, bambaşka bir yöntem geliştirmiştir.

"FALLEN ART"

Platige İmage tarafından üretilmiş, Oscar lı “ The Catedral “ in ardından “ Fallen ArtTomek Baginski tarafından yönetilmiş ikinci filmdir. Filmin müzikleri Fanfare Ciocarlia ' ya aittir.

* bu kısa animasyon film askerliği yerine getirilmemiş bir hayal gören bir grup insan tarafından yaratılmıstır.

KARAKTERLER

Kurbağa Britney

Bölüğün maskotu. Taşınan donmuş yiyecek ve eşyalar ile bir kaza sonucu mekana gelmiş bir kurbağa. Yapacağı daha iyi bir işi olmadığından oturmaktadır her zamankı yerinde. Bir miktar çim, fırtınasız temiz okyanus havası. Bir amfibi hayattan ne isteyebilirki başka? İşte burda bu kurbağa cennetini bulmuş durumda.

Dr. Johann Friedrich:

Bölüğün doktoru. 2. Dünya Savaşı’na geç kalmış ancak güncel çelişkilere çok erken doğmuş. Bundan hep memnuniyetsiz ve mutsuz. Asıl görevi acının analizi. İlerlemiş romatizma , çocukluğundan beri, hatta uyurken bile çekmeye devam ettiği ağrılarını dayanılmaz kılan sebep. Başkasının veya kendi acısı dışında, nasıl keyif alınacağını çok iyi öğrenmiş birisi. Bunların dışındaki hobisi ise fotograf çekmek.

General A:

Seçilerek gelmiş bir komutan, tercihen bir sanatçı. Askerleri kendisine “usta” demekte.














Er OA-7691:

Ordunun

her işe koşan ürünü. Gelişmiş üstün özellikler. Standart boy, kilo ve karakter. Asla emirlere karşı gelmeyen, bireysel davranışlar sergileyerek şaşkınlık yaratmayan , içsel beslemesi minimuma indirilmiş. Gönüllü doğmuş.değişime ayak uyduran,tek parça yada parçalı halde.


Çavuş Al :

Gurur ve narsizmi amcasından almış. Etkileyici vücudu ise annesinden. Astlarını çok sevmekte. Hem de çok. Onlar. Alternatiflerin azlığından, onlar da sevmektedir kendisini. Sevgi, barakalarda, özellikle geceleri daha da büyümektedir.ne var ki al orduyu hizmet ettiğinden daha çok sevmektedir. Ne zaman ordu çağırsa, hiç çekinmeden, her zaman askerlerini ölümlerine yollamaya hazırdır. Bu olayın ardından duygu yoğunluğundan ağlamaktadır kendisi. Sonuçta kimsenin kalbi taştan değildir.

dblock
Adblock
Adblock
Adblock
Adblock
Adblock

0 yorum:

Yorum Gönder

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Web Hosting Coupons