23 Haziran 2009 Salı

"Herşey Yolunda Anne" desem de inanma !


Gecenin bu vaktinde tam da "bu micro-blog uygulamalarından da gına geldi" diye düşünürken Stumble Upon sayesinde Mara'yla tanışma keyfini yaşamış olmaktan ve internetin kazandırdıklarının kaybettirdiklerinin bir kez daha 1-0 önüne geçmiş olmasından memnuniyet duyduğumu itiraf etmeliyim.

1998 yılında yani, bundan tam 11 yıl önce kurulmuş olmasına rağmen ancak şimdi keşfettiğim Mara, Boğaziçili ve İTÜ'lü mühendislere Mimar Sinanlı bir keman bölümü öğrencisinin katılmasıyla kurulmuş.



Doğan Savuksu'nun vokal ve gitarda, Bülent Şenyürek'in piyanoda, Erkan Abdullahmeşe'nin davulda olduğu gruba, Özge Metin kah keman kah akordeon kah klarnetle eşlik ediyor.



2006 yılında "Herşey Yolunda Anne" isimli albümlerini yayınlayan gruba müzik marketlerde malesef "hakettiği yeri alamayanlar" raflarından ulaşabilirsiniz.


Albümü dinleyince neyin yanlış gitmiş olabileceğini düşündüm durdum ve aklıma tanıtımdan başka bir şey gelmedi açıkçası.



Websitelerini güncellemediklerinden mi yoksa gerçekten de öyle olduğundan mı bilemiyorum ama son konserlerinin 24 Ekim 2007'de İstanbul Balans'ta gerçekleştiğini görmek bir hayli can sıkıcı.


Grubu keşfetmeme vesile olan ulq isimli kullanıcının grup hakkındaki yorumuna katılmamak işten bile değil: "Hala pek bilinmiyor olsalar da, afişleri, yüzleri her yerde görünmese de, albümleri müzik marketlerde arka raflarda olup zor bulunsa da, onlar için de "acaba bir dizi mi gerekiyor tanınmaları için" dedigim bir baska kendi halinde gruptur."





Umarım İstanbul'un alternatif etkinlikler takviminde en kısa zamanda kendilerine bir yer bulurlar ve biz de böylece bu naif grubu daha yakından tanıma şansına kavuşuruz.



Grubun Doğan Savuksu üzerinden takip edilebilen myspace profili için buraya, resmi websiteleri içinse buraya tıklamak serbest!


2 yorum:

Anonymous dedi ki...

Hiç birşey üretmiyen insanları göklere çıkarmaya devam edelim biz...

Gökşen Asia dedi ki...

Yok onu ben ederim, siz orda durun...

Yorum Gönder

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Web Hosting Coupons