18 Mayıs 2010 Salı

Salı Müziklenir



Salı Pazarı'nda Alice Harikalar Diyarı desenli kumaş bulmak umuduyla sabahın erken saatlerinde yollara düştük. Dışarıda, çok kavurucu olacağını hissettiğimiz yaz mevsiminde sürekli olmasını isteyeceğimiz türden yarı kapalı-bol rüzgarlı bir hava var.









Biz kumaş uğruna pazar keşfine çıkmışken, İstanbul da seçmekte zorlanacağımız müzikal bir geceye hazırlanıyor. Seçmekte zorlanılır cinsten sözü gerçekten abartı değil. Babylon'u yeniden zamansız ve mekansız kılacak olan Nouvelle Vague,
İstanbul Kongre Merkezi'nde son zamanların en iyi erkek caz vokallerinden biri olan Harry Connick Jr., İş Sanat'ta son zamanların en iyi gitaristlerinden biri kabul edilen John McLaughlin, Ghetto'da Blues'u hakkını vererek çalan Bluesaint Blues Band arasında seçim yapmak zorunda kalacağız.


Henüz hiç birine bilet almadıysanız, karar vermenize yardımcı olmak adına John McLaughlin biletlerinin tükendiğini, Nouvelle Vague'ın yarın da İstanbul'da olacağını, bugün gerçekleşeceği açıklanan Cesaria Evora konserinin sanatçının acil operasyon geçirmesi nedeniyle iptal edildiğini belirtelim.


E, neye gidelim diyorsanız, önerim Harry Connick Jr.'ı dinledikten sonra Nouvelle Vague için son bir kez Babylon gişeyi aramanız ve iade edilmiş bilet olup olmadığını sormanız.






0 yorum:

Yorum Gönder

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Web Hosting Coupons