20 Mayıs 2010 Perşembe

Feraye Boat Selim Sesler İle Boğaz'a Açılıyor, Davetiyesi Alternatif-İstanbul'dan Geliyor


Leziz menüsü ve kaliteli canlı müziğiyle anılan Beyoğlu’nun nezih meyhanesi Feraye, 300 kişilik tekneyle İstanbul Boğazına açılıyor. Mayıs, Haziran ve Temmuz aylarında Cumartesi geceleri düzenlecek 6 Feraye Boat by Urban Bug etkinliğinde;Menü aşçıbaşı Ali Özşahin’in hazırlayacağı; Ege ve Akdeniz mutfaklarından mezeler, kömür ızgarasında mevsim balıkları ve spesiyallerden oluşuyor.


Urban Bug ve Feraye tarafından ortak düzenlenen organizasyonda ilk tekne 29 Mayıs Cumartesi kalkıyor. Akşam 19:30’da misafirlerimize düzenleyeceğimiz karşılama kokteylinin ardından, 20:00’da Arnavutköy’den ve 20:30’da Beylerbeyi’nden kalkış yapacak, 200 kişilik kapalı salonu ve 100 kişilik terası olan teknede, Feraye’nin leziz yemekleri ve Selim Sesler’in sahne performansıyla eğlence başlıyor! Selim Sesler, The Guardian gazetesinin klarnetin Coltrane'i başlığı altında sayfalarına taşıdığı ve yaşayan en büyük klarnetçilerden biri olarak kabul ediliyor. Anadolu'nun geleneksel düğün müziklerini ve klarnetin hüznünü, coşkulu sesiyle harmanlıyor. Fatih Akın'ın Duvara Karşı ve İstanbul Hatırası filmlerinde müzikleri yer alıyor. Feraye Restoranda sergilediği performanslarla da ciddi bir hayran kitlesi edinen Seslim Sesler, 29 Mayıs Cumartesi gecesi sizlere unutamayacağınız bir gece yaşatacak.



“Ah o gemide ben de olsaydım!” diyerek hayıflanmamak için, vakit kaybetmeden rezervasyonunuzu yaptırmanızda fayda görüyoruz.


İletişim


Feraye Restoran : 0212 244 74 72



www.feraye.net


Urban Bug : 0212 230 01 59


www.urbanbug.org







Bu da Bizden Olsun



Alternatif-İstanbul'un bu seferki hediyesi, yukarıda detaylarını okuduğunuz Feraye Boat by Urban Bug etkinliğine 1 kişiye çift kişilik davetiye. Davetiyemizi kazanmak için yapmanız gereken en geç 26 Mayıs Çarşamba gününe kadar sağ menüde yer alan izle butonuna basarak Alternatif-İstanbul'u izlemeye almak ve bu yazının altına yorumlarınızı bırakmak. Random.org aracılığı ile gelen yorumlar arasından kazanan bir asıl, bir yedek talihliyi belirlemek de bize düşecek. Kazanan talihliye ulaşarak davetiye detayları için gerekli olacak cep telefonunuzu ve tam adınızı öğrenmek için sizinle irtibata geçeceğiz. Bu nedenle yorumlarınızda e-postanızı yazmayı unutmayın, aksi taktirde size ulaşamayız.



Önemli Not: İzlemeye almamış isimleri yorum bıraksa da çekilişe dahil edemiyoruz. Daha şeffaf olabilmek adına bu yöntemi izlediğimizi belirtmek isteriz.


Not 2: Yalnızca izlemeye alıp yorum bırakmayan takipçileri de dahil edemiyoruz. Yorumlarınız onaydan geçeceğinden böylece gözden kaçırma olasılığını ortadan kaldırmış olacağız.



6 yorum:

Derya dedi ki...

Bağazda muhteşem müzik ihtimali benim gibi sessiz çoğunluktan birine ilk blog yorumunu yaptırdı. Çok keyifli olacağı kesin.

Ezgi dedi ki...

Merhaba Derya,

E-posta adresinizi de söylerseniz size ulaşmamız daha da kolaylaşır.

Açık yazmak istemezseniz, ezgi@alternatif-istanbul.net e mail atabilirsiniz.

Teşekkür ederiz. :)

Ali Bey dedi ki...

hem İstanbul Boğazı, hem Selim Sesler, hem muhteşem meyhane Feraye'nin kalitesi.. mezeler, yemekler de cabası. İstanbul Boğazı'nda böyle bir sefa zor bulunur. Yaşarken yapılması şart olan 100 olaydan biri; Feraye Boat ve Selim Sesler ile İstanbul Boğazı'nda bir gece..

Ezgi dedi ki...

Merhaba Ali,

Yukarıda da belirttiğim üzere, e-posta adresiniz de gerekiyor ki,kazanmanız halinde size ulaşmamız kolaylaşsın.

Açık yazmak istemezseniz, ezgi@alternatif-istanbul.net e mail atabilirsiniz.

Teşekkür ederiz. :)

nothing-2-worry dedi ki...

-Bin türlü mavi akar Boğaz'dan-
Her şeyi unutabilmek maviler içinde.

o gece notalar akacak kulaklara,
o gece her tat giricek damaklara....
teniniz boğaz rüzgarına, burnunuz eşşiz istanbul kokusuna, gözleriniz maviye doyacak.Feraye'de:)

mervegokgoz@hotmail.com

Ali Bey dedi ki...

gerekli iletişim bilgilerini (isim ve telefon) e-mail olarak bildirdim..

Yorum Gönder

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Web Hosting Coupons