14 Mayıs 2010 Cuma

Baharı Galerie Port İle Evinize Taşıyın



Galerie Port ilkbaharla beraber uyanan tabiatın izlerini yaşadığınız alanlara taşıyor. Fransız Pecheur d’images fotoğraf ajansının satış temsilcisi olan Galerie Port Teşvikiye’de hizmet veriyor. Fotoğraf koleksiyonu ve uygulama örnekleri www.galerieport.com adresinden görülebilir. Çeşitli materyallere uygulanan fotoğraflar: kanvas, pleksi, forex,laminasyon ve kağıt vb. ebatları da uygulanacak alana göre değişebiliyor. Profesyonel çözümler için de tercih edilen fotoğraflar özellikle iç dekorasyonlarında farklılık arayan fotoğrafseverlerin beğenisine sunuluyor.


Evlerdeki boş duvarların artık bir çözümü var…



Görüldüğünde kişinin enerjisini arttıracak, renkleriyle coşturacak, detaylarıyla büyüleyecek ve uzaklara götürecek görselleri arayıp da bulamayanlar ve eve her girişinde bu konuyla ilgili kendini sorgulayıp üzenler artık rahatlayabilirler, çözüm çok yakınlarında!


Bundan birkaç ay önceye kadar müdavimlerinin yurtdışından sipariş ettiği Pecheur d'images fotoğraf ajansının eserleri Avrupa ve Amerika'dan sonra Kasım 2009'dan beri de Teşvikiye sokaklarındaki Galerie Port'tan tüm Türkiye'ye yayılıyor.



Denizin, teknelerin, gemilerin, yelkenlilerin, dalgaların en fırtınalı, en sakin, en eğlenceli, en sıradan hallerini fotoğraflamaya hayatını adamış olan Philip Plisson'un kurduğu Percheur d'images, bugün sadece deniz değil, her sene belirlemiş oldukları konseptlere göre 27 sanatçısıyla, 1500'ün üzerinde yeni kare çekiyor.




Boyut ve tarz olarak farklı seçenekler sunarken, bütçelere görede reprodüksiyon, kanvas kumaş, pleksi gibi çeşit çeşit uygulamalar sunuyor. Sipariş verilen tüm fotoğraflar Fransa'da özel olarak basılıyor.


Fotoğraf severlerede sadece bu fotoğrafları Galerie Port'tan sipariş verip, evine asıp izlemek kalıyor!


İletişim Bilgileri


http://www.galerieport.com/


Avukat Süreyya Ağaoğlu Sk.N:6/C Teşvikiye

0 yorum:

Yorum Gönder

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Web Hosting Coupons