27 Ocak 2010 Çarşamba

Yeni Bir Pop Fenomeni: KE$HA


SONY MUSIC’DEN YEPYENİ MÜZİK HABERLERİ!

YENİ POP FENOMENİ KE$HA'NIN
“ANIMAL” ALBÜMÜ ŞUBAT AYINDA YAYINLANIYOR!


“TiK ToK” ile listeleri alt üst eden Ke$ha’nın ilk albümü “Animal” çok yakında Türkiye’deki Müzik Severlerle Buluşuyor! İnternet sitesi üzerinden ücretsiz olarak hayranlarıyla paylaştığı çıkış parçası “Tik ToK” ile listeleri kasıp kavuran Ke$ha, şimdi ilk stüdyo albümü “Animal” ile karşımızda! Ke$ha albümün ikinci single’ı olan ve 3OH!3’nin eşlik ettiği “Blah Blah Blah” ile listelere yine bomba gibi bir giriş yapmaya hazırlanıyor!


Onu zaten tanıyorsunuz!




İlk olarak 2008 yılında Britney Spears'ın Circus albümünde yer alan "Lace and Leather" şarkısında arka vokalde yer alan Ke$ha (Kesha Sebert), yine aynı yıl Katy Perry'nin liste başı şarkısı "I Kissed a Girl" ün video klibinde yer aldı ama asıl çıkışını Flo.Rida’nın “Right Round” single’ı ile yakaladı.



Listelerin 1 Numarası!



Genç yıldız, geçtiğimiz Ekim ayında yayınladığı “TiK ToK” single’ı ile sıradışı tarzı ve farklı yorumuyla kısa sürede Top 40 listesinde 1 numaraya yerleşti ve Taylor Swift ve Jay-Z gibi isimleri geride bırakarak Billboard Top 100 listesinde ilk 5 içine girdi. Ayrıca bu şarkı ile iTunes’da 850.000 ‘lik bir satış ile 12 ülkede 1 numaraya yerleşerek inanılmaz bir çıkış yakaladı!



Ke$ha’yı Facebook’ta En Çok Amerikalı ve Türk Müzik Severler Takip Ediyor!



İnternetle çok ilgili olan Ke$ha; hayranlarına kendi resmi sitesi keshasparty.com dışında facebook, twitter gibi mecralardan da bizzat ulaşırken, Türkiye’deki hayaranlarına ise özel bir teşekkürü borç biliyor! Çünkü güncel bilgilere göre; sanatçının facebook sayfası olan www.facebook.com/kesha adresini en çok ziyaret edenler Amerikalı ziyaretçilerden sonra tüm Avrupa’yı geride bırakan Türkiye’deki müzikseverler!

Kesha’nın yepyeni albümü ANIMAL çok yakında müzik marketlerde!


* Basın Bülteni


0 yorum:

Yorum Gönder

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Web Hosting Coupons