29 Ocak 2010 Cuma

Design Bonbon'dan Tatlı Hediye

Sola Hizala


Design Bonbon tarafından Alternatif-İstanbul okuyucusu tarafından hazırlanan bu leziz kurabiyeler Esra Bulak'a gitti. Sizden pek çok e-posta geldi, kiminde adres bilgisi yer almadığı için "başka oyunlara" demek durumunda kaldık. Esra Bulak'ı tebrik ediyor, nefis kurabiyeleri ve diğer güzellikleri sevdikleriyle paylaşabileceği tatlı bir hayat diliyoruz.


Ortala
İşbu haberimiz, yanlarında güzel bir kitabı, keyifli bir konseri, iyi bir albümü, kimi zaman hayatın zorluklarını, bazen bezginliklerini, zaman zaman da dırdırlarını paylaşan sevgililer ve sevgilisi olmasa da bunları paylaşabilecek dostlar bulanlar içindir.


Güzel habere geçmeden önce size kısacık da olsa Design Bonbon'dan bahsetmeli. Didem ve Damla tarafından kurabiyelerden ve renkli şekerlerden kurulan bir rüya Design Bonbon. Biri tasarım, biri iletişim kökenli iki eski arkadaş olan bu iki hamarat kadın, Didem'in kayınbiraderinin nikah şekerini tasarlaması ile başlayan kurabiye yolculuğuna şu anda birlikte devam ediyorlar. Design Bonbon, sevilerek yapılan işlerin nelere kadir olduğunun bir örneği aslında. Özel tasarım şekerlemeler, aynısını kendilerinin dahi yapamadığı butik kurabiyeler ve cupcake'lerden örülü bu dünyada herşey sizinle uzun uzun konuşularak, sevdikleriniz ve istedikleriniz dinlenerek oluşturuluyor.


Şimdi gelelim haberin can alıcı noktasına. Design Bonbon, 14 Şubat Sevgililer Günü vesilesi ile bir Alternatif - İstanbul okuyucusuna yukarıda fotoğrafı görülen güzellikleri armağan ediyor. Bu güzel hediyeyi sevdiğiniz biri ile paylaşmak için yapmanız gereken ise, http://designbonbon.blogspot.com/ adresindeki izleri takip ederek hangi sanatçının yılbaşı kurabiyeleri için Design Bonbon'u tercih ettiğini bulmak. Doğru cevabı adresiyle birlikte 10 Şubat'a kadar ezgi@alternatif-istanbul.net adresine gönderen 14. kişi, bu güzellikleri sevdiği kişiyle paylaşacak.


Tatlı haber diye buna denir.

2 yorum:

zeynep78 dedi ki...

harika şansımı denedim inşallah talihli olurum çok isterim ,size ve hazırlayanlara çok teşekkürler...

yasmin18 dedi ki...

Bugün aldığım harika bir haberdi,kazanmak güsel şey..:)
Teşekkür ederim..
Esra

Yorum Gönder

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Web Hosting Coupons