21 Ocak 2010 Perşembe

Sherlock Holmes Misali !f İstanbul'u Takipteyiz




Alternatif-İstanbul olarak başladığından bu yana sıkı takipçisi olduğumuz !f İstanbul Uluslararası Bağımsız Filmler Festivali bu sene 11 Şubat - 21 Şubat tarihleri arasında gerçekleşecek.



!f İstanbul'un geçtiğimiz senelerden farkı, festival ekibinin birbirinden güzel yemeklerin piştiği mutfaklarını takipçilerine açmış olması. !f İstanbul, bu sene olay yerinden güncel haberleri sıcak sıcak veren blogundan, anlık iletileriyle Twitter'dan , objektiflere yanısyan detaylarıyla Flickr'dan, video ve fragmanlarıyla da Facebook ve Vimeo'dan takip edilebiliyor. Böylece, hem festival programının 26 Ocak Salı günü açıklanacağını öğreniyor, hem de blogdaki satırları ipucu olarak kabul edip hangi filmleri izleyebileceğimiz konusunda tahminlerde bulunuyoruz. Hem festivalin hazılanış aşamalarını bir bir takip ediyor, hem de benzer yollardan geçmişliğin verdiği anlayışla yaşadıkları zorlukları anlamaya çalışıyoruz. Ayrıca, blogda hergün yayınlayacakları bir fotoğraf karesine bakarak hangi festival filmine ait olduğunu bulmaca oynuyoruz. Bilene sinema bileti şirketten, yani !f İstanbul'dan.




Dedik ya, bu bir açık mutfak, bu mutfakta güzel şeyler pişerse - ki pişiyor-, bilin ki bu işten İstanbullu ve (tamam unutmadım) Ankaralı sinemaseverler karlı çıkacak.



Takipteyiz.

0 yorum:

Yorum Gönder

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Web Hosting Coupons