25 Ocak 2010 Pazartesi

Beyaz Pazartesi

Karlar altında bir haftasonu geçirdik. Dediler ki, bu hafta çok daha beyaz olacakmış. Ben elime Yukio Mişima'nın Yaz Ortasında Ölüm kitabını almış okuyorken televizyon IKSV Yönetim Kurulu Başkanı Şakir Eczacıbaşı'nın ölümünü duyuruyordu.


Kar yağdı, yağdı, yağdı. Gazeteler ve televizyonlar sürekli ölüm duyurdu. Ergun Dinçer Ermutlu ve Nedim Doğan'ın vefatları "Türk Sineması'nın Kaybı" olarak verildi. Televizyon ardı ardına Haiti'yi ve Akdeniz'de düşen uçağı gösterdi. Twitter'da "Johnny Depp'in Ölümü" diye bir başlık açıldı, neyse ki yalan çıktı. Gerçek ya da yalan, ölümlerle dolu bir haftasonu yeni bir haftaya bağlandı.



Kar hala yağıyor. Kedi Cancan, camdan kar tanesi yakalamaca oynuyor. Onun için hava hoş, zaman eğlence. E-Posta kutusuna iyi haberler düşsün diye beklerken hava muhalefeti ve yas nedeniyle peş peşe iptal haberleri geldi;


- 26 Ocak Salı Günü gerçekleşecek Emilliana Torrini Konseri Şakir Eczacıbaşı'nın vefatı nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi.


- Babylon, yoğun kar yağışı nedeniyle 25 Ocak'taki AV Monday etkinliği ile 26 Ocak 'taki Beatles Remasters programlarını iptal etti.


Bu hafta iptal olmasın diye dua ettiklerimiz;



- Beck’s sponsorluğunda gerçekleşecek Louie Austen konseri @ 28 Ocak, Bronx Pi



- İki aydır kalbimiz pır pır ederek beklediğimiz Cibelle konseri @ 29 Ocak, Ghetto


- Tüm geliri Haiti'deki depremzedelere bağışlanacak olan Bibi Tanga & The Selenites @ 30 Ocak, Ghetto.



Son olarak bir de rica. Hava durumu bu haftanın eksinin altında geçeceğini duyuruyor. Evsiz vatandaşlar ilgililer tarafından güvenli yerlere yerleştiriliyor. Sokaktaki hayvanlar ise, sığınacak bir yer ve karınları doyurmak için ilginize muhtaç. Barınaktaki dostlar da öyle. Gelen bir e-posta, Tuzla Barınağı'ndaki bebek köpeklere ve terierrlere kar ve soğuk geçene dek geçici aile arandığını bildiriyor. letişim:0532 627 02 38. Duyanların duymayanlara iletmesi de bizim ricamız.

0 yorum:

Yorum Gönder

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Web Hosting Coupons