20 Ocak 2010 Çarşamba

Alicia Keys - The Element of Freedom




Şarkıcılık ve söz yazarlığındaki başarısıyla sayısız hit’e imza atan ve Grammy Ödüllerine layık görülen Alicia Keys; 20’li yaşlarına sığdırdığı 4 stüdyo albümü, albümlerinin satış başarısı, ödülleri ve dünya çapında verdiği konserleri ile tüm müzikseverlerin beğenisini kazandı.



Sony Music tarafından 14 Ocak’ta yayınlanan son albümü “The Element Of Freedom” da sanatçının çıtayı daha da yükselttiğine tanık oluyoruz. Albümde yer alan hit’leri ve hızlanan melodileri ile dinleyicileri etkisi altına alan yepyeni şarkıları, Alicia’nın olgunluk ve özgürlük çağını en içten şekilde dışa vurumu adeta…




Sanatçı “Krucial” Brothers ile yazdığı ve radyolarda büyük hit olan yeni albümün ilk single’ı ”Doesn’t Mean Anything”de; paylaşacak biri olmadığında, başarı ve zenginliğin hiç bir anlamı olmadığını” dile getiriyor. Alicia’nın romantik sözleriyle hayat bulan ayrılık şarkısı ve albümün ikinci single’ı “Try Sleeping With A Broken Heart” ise “bir zamanlar çarpan kalbinin şimdi kırık olduğunu” sevenlerine fısıldıyor. Albümde yer alan bir diğer şarkı “Empire State Of Mind”da, sanatçının sokakla ve kökleriyle olan bağına çarpıcı bir şekilde tanık oluyoruz. Prodüktör koltuğunda Swizz Beatz’in oturduğu “Put It In A Love Song” şarkısında ise Alicia Keys, günümüzün en önemli kadın vokallerinden Beyoncé ile düet yapıyor.


Her seferinde hedefini biraz daha yükselten sanatçının "The Element Of Freedom” albümü, müzik kariyerinde gökyüzüne uzanan yeni ve bir büyük adım niteliğinde ve sanatçının erken yaşta yakaladığı bu inanılmaz başarı, yeni albümü ile artarak devam edeceğe benziyor!


The Element of Freedom

01 Element Of Freedom

02 Love Is Blind

03 Doesn’t Mean Anything

04 Try Sleeping With A Broken Heart

05 Wait ‘Til You See My Smile

06 That’s How Strong My Love Is

07 Un-thinkable (I’m Ready)

08 Love Is My Disease

09 Like The Sea

10 Put It In A Love Song (featuring Beyoncé)

11 This Bed

12 Distance And Time

13 How It Feels To Fly

14 Empire State Of Mind (Part II) Broken Down


*Basın Bülteni

0 yorum:

Yorum Gönder

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Web Hosting Coupons