22 Ocak 2010 Cuma

Louie Austen Konseri Beck’s sponsorluğunda Bronx Pi’de



Beck’s sponsorluğunda Bronx Pi’de gerçekleşecek “Louie Austen” konserinde Caz ve Soul Riff’leri, Elektro Pop ve New Wave’le buluşuyor



Caz ve soul riff’lerini elektro pop ve new wave alt yapıları üzerine oturtan Louie Austen, 28 Ocak Perşembe akşamı Beck’s sponsorluğunda Bronx Pi Sanhe’de sahne alıyor. Dean Martin, Sammy Davis Jr., Frank Sinatra gibi ustaların müziğini günümüze taşıyan Austen, güçlü dinamik sesiyle ve eğlenceli şovlarıyla Bronx Pi sahnesinde tadına doyulmaz bir show gerçekleştirecek. Gecenin sponsoru olan Beck’s’in süprizleriyle renklenecek konser, son yılların unutulmaz konserlerinden biri olacak.


(Biletler www.biletix.com’dan ya da Bronx Pi kapısında)


Kapı Açılış : 21.00


Konser Saati : 23.00


Bilet Fiyat : Öğrenci 20 TL / Tam 30 TL


Louie Austen Hakkında:


'1946 Avusturya doğumlu olan sanatçı; müzik ve sinema eğitimi almak için uzun süre Güney Afrika, Avustralya ve Amerika da yaşadı. Austen’in müzikal kariyeri, Las Vegas‘ta caz kulüplerinde başladı. 1999’da prodüktör Mario Neugebauer ile tanıştıktan sonra caz ve soul riff’lerini elektro pop ve new wave’le birleştirerek kariyerini farklı bir noktaya taşıdı. Başarılı bir işbirliği içerisinde çalışan iki müzisyen, birlikte Hoping ve Easy Love gibi unutulmaz şarkılara imza attılar. Dean Martin, Sammy Davis Jr., Frank Sinatra gibi ustaların müziğini günümüze taşıyan sanatçı; New York, Pittsburgh ve Las Vegas şehirlerinde unutulmaz sahne performansları sergiledi.


Bu da Bizden Olsun


"Bu da Bizden Olsun bölümünü itina ile takip etmeniz yararınıza olur" diye boşuna demiyoruz. Ve önümüzdeki haftanın ilk davetiyesini gururla duyuruyoruz: Sorumuza doğru yanıt verenler arasından random.org ile belirleyeceğimiz iki kişi çift kişilik davetiye kazanıyor. Soru dediysek, ufak bir araştırmayla hemen cevabını bulabileceğiniz cinsten. Cevabınızı ezgi@alternatif-istanbul.net adresine adınızla yollamaya başlayabilirsiniz. 27 Ocak Çarşamba günü kağıtları toplayacağız, kitaplar ve notlara bakabilirsiniz. İşte soru geliyor:


Ülkemizde de bir çok reklam ve filmde de duyduğumuz, Louie Austen'ın en beğenilen şarkısının adı nedir? (Hadi bir de ipucu: Josh Holloway`in, nam-ı diğer Lost'taki Sawyer'ın arz-ı endam ettiği bir dondurma reklamında kullanılmıştı.)


Süre başladı, adınızı yazmayı unutmayın!



0 yorum:

Yorum Gönder

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Web Hosting Coupons