27 Ocak 2011 Perşembe

Moğollar "Umut Yolunu Bulur" Albümüyle Salon İKSV'de, Davetiyesi Alternatif-İstanbul'da

Moğollar, düzinelerce kaydı, sayısız deneysel performansı ve birçok ulusal ve uluslararası ödülü içeren uzun soluklu kariyerine beş yıllık bir aradan sonra geçtiğimiz sene yayımlanan Umut Yolunu Bulur adlı albümle devam ediyor. Yapımını Emre Plak'ın üstlendiği son albümün miksleri Jamiroquai ve Underworld gibi dünyaca tanınan grupların prodüktörü Mike Nielsen, masteringi ise Pink Floyd ve Bob Geldof gibi isimlerle çalışmış efsanevi ses mühendisi Andy Jackson tarafından gerçekleştirildi.


Türk rock müziğinin öncü temsilcisi Moğollar, klasikleşmiş parçalarının yanında yeni albümdeki şarkıları da 29 Ocak Cumartesi günü Salon İKSV'de dinleyicileriyle paylaşacak.


Etkinlikle ilgili detayları bu adresten öğrenebilirsiniz.


Bu da Bizden Olsun


İki şanslı okuyucumuz, 29 Ocak 'ta Salon İKSV'de gerçekleşecek olan Moğollar konserini Alternatif-İstanbul'un davetlisi olarak izleyebilecek! Davetiye kazanmak için aşağıdaki basit soruya yanıt vermeniz yeterli:




Moğollar, 2008 yılında kaçıncı yılını Türkiye turnesine çıkarak kutladı?


Sorunun yanıtını bugün saat 16:00'ya kadar ezgi@alternatif-istanbul.net adresine adı ve soyadıyla birlikte e-posta atan kişiler arasından random.org aracılığı ile belirleyeceğimiz iki kişi davetiyeyi kazanacak. İyi şanslar ve şimdiden iyi eğlenceler!


1 yorum:

Ezgi dedi ki...

29 Ocak 'ta Salon İKSV'de gerçekleşecek olan Moğollar konserini Alternatif-İstanbul'un davetlisi olarak izleyecek okuyucularımız Aylin Aksakal ve Jennifer Hattam oldu.

İyi eğlenceler diliyoruz.

Yorum Gönder

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Web Hosting Coupons