24 Ocak 2011 Pazartesi

Body Worlds Sergisi Davetiyesi İçin İkinci Soru


Plastinasyon yoluyla dönüştürülmüş 200’ü aşkın otantik insan örneği, insan bedeninin formunu, güzelliğini, işlevini ve potansiyelini sergileyen ve insanın yaşam döngüsünü konu alan özel bir sergi olan Yaşam Döngüsü sergisinde ziyaretçilere yaşlanma süreci boyunca bedeni ve ömür uzatma bilimindeki en son bulguları göstererek insan bedeninin gücü ve potansiyeli üzerinde düşünmeye zorluyor.


Gunther von Hagens’in BODY WORLDS sergileri yerleşik bir beden bağış programından çıkan ve bağışlanmış bedenleri kullanan yegane kamuya açık anatomik sergilerden.


Body Worlds, 27 Mart'a kadar Karaköy'deki Antrepo 3 binasında gezilebilir.


Bu da Bizden Olsun!

Body Worlds sergisini henüz gezmemiş okuyucularımıza müjde! Alternatif-İstanbul'u önümüzdeki 7 hafta boyunca takip eden ve her pazartesi günü yayınlayacağımız sorulara doğru cevap veren 7 okuyucumuz Body World davetiyesi kazanacak! Her hafta, bir şans demek!


İşte ikinci davetiye için ikinci sorumuz: BODY WORLDS Yaşam Döngüsü sergisi ögeleri ve yerleştirmeler hangi sırada ilerler?


Sergiyle ilgili detaylı bilgileri ve sorunun doğru cevabı için ipucunu www.bodyworlds-istanbul.com adresinden öğrenebilirsiniz.


Doğru yanıtı 25 Ocak Salı günü saat 12:00'ye kadar ezgi@alternatif-istanbul.net adresine ileten okuyucularımız arasından random.org aracılığı ile belirleyeceğimiz şanslı kişi tek kişilik davetiyesi ile bu özel sergiyi ziyaret etme fırsatı bulacak.

1 yorum:

Ezgi dedi ki...

Body Worlds sergisi için yarışmamıza doğru yanıt verenler arasında yaptığımız çekilişte tek kişilik Body Worlds davetiyesini Kübra Akay kazandı.

Önümüzdeki haftalarda Body Worlds davetiyelerimiz devam edecek.

Yorum Gönder

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Web Hosting Coupons