17 Ocak 2011 Pazartesi

Emre Şen Bach, Liszt, Chopin ve Schumann Seçkisiyle Salon IKSV'de, Davetiyesi Alternatif-İstanbul'da


Salon İKSV'de klasik müzik ziyafeti, Emre Şen konseriyle sürüyor. 17 yaşında katıldığı İstanbul Mozart Yorum Yarışması’nda kazandığı birincilik ödülünün ardından, Avrupa’nın çeşitli kentlerinde piyanonun önde gelen isimlerinden dersler aldı. Lisansüstü eğitimini Londra'daki Kraliyet Koleji'nde üstünlük derecesi ve konçerto dalında birincilikle tamamladı. Türkiye'de ve dünyada verdiği konserler sonrasında uluslararası basında övgüyle anıldı. 2001 yılında, İstanbul’da BBC Filarmoni Orkestrası’yla Çaykovski’nin Birinci Piyano Konçertosu’nu seslendirdi ve bu konser İngiltere BBC3 radyo kanalında yayımlandı.



Emre Şen, Ocak ayının keyifli bir akşamında Bach, Liszt, Chopin ve Schumann'dan bir seçkiyi Salon'da seslendirecek.



Emre Şen’in Salon’da vereceği konser ile ilgili detayları bu adresten öğrenebilirsiniz.



Bu da Bizden Olsun!



Bir şanslı okuyucumuz, Salon İKSV'de gerçekleşecek olan Emre Şen konserini Alternatif-İstanbul'un davetlisi olarak izleyebilecek! Davetiye kazanmak için aşağıdaki soruya yanıt vermeniz yeterli:



Türkiye'de ve dünyada verdiği konserler sonrasında uluslararası müzik çevrelerinde övgüyle anılan Emre Şen'e İtalyan basını tarafından yapılan benzetme nedir?




Sorunun yanıtını bugün saat 16:00'ya kadar ezgi@alternatif-istanbul.net adresine adı ve soyadıyla birlikte e-posta atan üçüncü kişi davetiyeyi kazanacak. İyi şanslar ve şimdiden iyi eğlenceler!



1 yorum:

Ezgi dedi ki...

Salon IKSV'de gerçekleşecek olan Emre Şen konserine davetiye vermek için sorduğumuz sorumuza "Piyanonun Şeytani Meleği" doğru yanıtını vererek kazanan şanslı okuyucumuz Gözde Taşkın oldu.

İyi eğlenceler diliyoruz.

Yorum Gönder

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Web Hosting Coupons