28 Ocak 2011 Cuma

Ayhan Sicimoğlu Latin All Stars'la Ghetto'da, Davetiyesi Alternatif-İstanbul'da


Ayhan Sicimoğlu İtalyan keteninden takım elbiselere, damak şenlendiren şaraplara, soslu makarnalara, dünyanın altını üstüne getirmeye, zarif kadınlara, güzel şehirlere ve müziğe 'hasta'. Biz de onun gustosunun ve kendine özgülüğünün 'hastasıyız'.


Peki, onu hiç müziğini icra ederken sahnede izlediniz mi? Kendinizi kimse bakmıyorken yaptığınız dans figürlerini yüzlerce kişi arasında sergilerken buluyorsunuz.



Daha önce hiç Ayhan Sicimoğlu performansı izlemediyseniz, kenara yazın: Kendisi Latin All Stars ile 29 Ocak gecenizi fıkırdatmaya geliyor.


Bu da Bizden Olsun


Alternatif-İstanbul Ghetto'daki bu nefis performansa üç okuyucusunu (bir arkadaşlarıyla birlikte) davet ediyor. Yapmanız gereken, 29 Ocak saat 17:00'e kadar ezgi@alternatif-istanbul.net adresine adınız-soyadınızı da ekleyerek e-posta atmak! random.org aracılığı ile yapacağımız çekilişle belirleyeceğimiz üç kişi davetiyesini kazanacak!


Not: Davetiye kazanan okuyucularımızın saat 23:00'e kadar mekana giriş yapmaları rica olunur, aksi taktirde Ghetto'nun davetiyeyi geçersiz sayma hakkı doğabilir.

0 yorum:

Yorum Gönder

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Web Hosting Coupons