7 Ocak 2011 Cuma

Melis Danişmend "Daha Az Renk" Albümünün İlk Konseriyle Salon IKSV'de, Davetiyesi Alternatif-İstanbul'da


Uzun yıllar üçnoktabir ile müzik yapan, grubun dağılmasının ardından solo albüm çalışmalarına başlayan Melis Danişmend, Daha Az Renk albümünün ilk konseriyle 8 Ocak Cumartesi akşamı Salon IKSV'de.


Kasım 2010'da yayımlanan albümün müzik direktörlüğünü Deniz Ilgar ve Tansu Kaner, yapımcılığını, tüm söz ve müziklerini ise Melis Danişmend üstlendi. Danişmend, akustik gitar ve piyanonun ağırlıkta olduğu yeni şarkılarını şimdi de Salon dinleyicileriyle paylaşmaya hazırlanıyor.


Etkinlikle ilgili detayları buradan öğrenebilirsiniz.


Bu da Bizden Olsun!


Bir şanslı okuyucumuz, Salon İKSV'de gerçekleşecek olan Melis Danişmend konserini Alternatif-İstanbul'un davetlisi olarak izleyebilecek! Davetiye kazanmak için aşağıdaki soruya yanıt vermeniz yeterli:


Melis Danişmend'in solo çalışmalarına başlamadan önce solistliğini üstlendiği üçnoktabir adlı müzik grubunun 2007 yılında çıkardığı ilk ve son albümün ismi nedir?



Sorunun yanıtını bugün saat 16:00'ya kadar ezgi@alternatif-istanbul.net adresine adı ve soyadıyla birlikte e-posta atan beşinci kişi davetiyeyi kazanacak. İyi şanslar ve şimdiden iyi eğlenceler!



2 yorum:

Ezgi dedi ki...

Sorduğumuz soruya "Sabaha Karşı" doğru yanıtını vererek yarın akşam Salon İKSV'de gerçekleşecek Melis Danişmend konserine çift kişilik davetiye kazanan okuyucumuz Ceren Bingöl olmuştur. İyi eğlenceler dileriz.

ceren dedi ki...

pek çok teşekkürler .)

Yorum Gönder

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Web Hosting Coupons