11 Eylül 2009 Cuma

Çok değerli bir piyanist İstanbul'a uğruyor! Kaçırmayın!


'Shine'ın piyanisti 12 Eylül'de İstanbul'da

Bu ilanı gördüğümde çok mutlu oldum. Çünkü "Shine" ı izlediğimde çok beğenmiştim filmi. İnsanın müziğe aşık olması ve hayatını bunun etrafında kurması muhteşem gelmişti. Her ne kadar sorunlar olsa da, zorluklarla dolu bir yaşam sürülse de usta bir piyaniste dönüşmüştü ürkek çocuk. İşte size bir fırsat. Filmin ana kahramanı olan ünlü piyanist İstanbul'u ziyaret ediyor. Bilet fiyatları pahalı gelebilir, ki bana pahalı geliyor ama noolur gidin bu konsere :) Umarım biletleri tükenmemiştir. Konsere gidebilecek olanlara şimdiden mutluluklar dilerim. Anılarınıza ekleyeceğiniz güzel hatta byüleyici bir gece olması dileklerimle konserin detayları ve ilanın kendisi karşınızda:

Konser tarihi :12 Eylül 2009 - Cumartesi

Yer : Aya İrini Müzesi

Saat: 21:00

Adres:Topkapı Sarayı 1.Avlu Eminönü / İstanbul

Dünyanın en önemli piyanistlerinden biri kabul edilen ve hayatı oscar ödüllü Shine isimli bir filme konu olan David Helfgott 12 Eylül 2009'da İstanbul'da...

David, Sergei Rahmaninoff'un dünyanın çalınması en zor parçası olan ve dünya üzerinde çok az kişinin başarıyla, eksiksiz çaldığı 3. konçertosunu çalabilmektir.

"Pavarotti futbol fanatiklerine operayı sevdirdi, David de hayatı boyunca hiç klasik müzik konserine gitmeyecek olan insanlara piyanoyu ve klasik müzigi sevdiriyor Gerçekten de 12 yıl akıl hastanesinde yattıktan sonra hayata karışan bir adamın müziğini hemen hemen herkes merak ediyor. (The Guardian)

Helfgott'un 'The Last Great Romantic, Rahmaninov' albumü 4 milyondan fazla sattı ve 'Billboard' dergisi tarafından en başarılı klasik müzik albümü seçildi. (Bilboard)

Fiyat:
1.Kategori Salon: 150,00 TL
2.Kategori Salon: 120,00 TL
3.Kategori Salon: 90,00 TL
4. Kategori Salon: 50,00 TL
5.Kategori Balkon: 200,00 TL

0 yorum:

Yorum Gönder

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Web Hosting Coupons