30 Eylül 2009 Çarşamba

Babylon "Kışlığa" Döndü


Yazın bitmesi iyi oldu. Zira İstanbul'da yaz nedeniyle oluşan konsersizlik durumu içimizi kıymış, bizi suratsız, her bir şey gözüne batan tipler haline getirmişti. Hatta ben, adımın yanına Squidward'ü ekletmeyi ciddi ciddi düşünür olmuştum.


Sokakta kaç kişi aynı şekil gladyatör sandalet giyiyor diye sayı saymaktan tutun da, içinde bulunduğumuz müzikal boşluktan dolayı tırnaklarımızı kemirmeye kadar her türlü depresyon belirtilerinin vuku bulduğu yaz ayları nihayet sona erdi. Gece kulüpleri, barlar ve pavyonlar birer birer tavanlarındaki örümcek ağlarını temizledi. Yaz boyunca açık olan ve nenemizden kalma müziklerle 10 şişe bira satabilir miyiz acaba? mantığındaki kulüpler silkinip kendine geldi. Uzun lafın kısası, eylül biter, ekim başlarlen İstanbul müziğine tekrar kavuştu.



İstanbul'un en göz bebeği Babylon ise, dün akşam gerçekleştirdiği açılış partisi ile "kışlık evi" ne geri döndü. Ekim ayı yine birbirinden güzel etkinliklere ev sahipliği yapacak olan Babylon'da bu akşam Baba Zula sahne alacak. 1-2 Ekim tarihlerinde de Jazzanova İstanbul ile vuslatını gerçekleştirecek. Berlin kökenli altı DJ'in oluşturduğu topluluk, nu-jazz, chillout, latin-jazz ve jazz-house'u harmanlayarak müzikseverlere farklı bir müzikal deneyim yaşatacak. Babylon, bu haftayı 3 Ekim Cumartesi günü gerçekleştirecek Bora Uzer konseri ile noktalayacak.



Yaşasın "Kış"


Babylon


http://www.myspace.com/jazzanovask


http://www.myspace.com/borauzer



0 yorum:

Yorum Gönder

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Web Hosting Coupons