13 Eylül 2009 Pazar

Bugga Design'dan İndirimli Satış Partisi, Üstelik Alternatif - İstanbul Okuyucularına Hediyeli!


El altındaki malzemeleri modaya uygun aksesuarlara dönüştüren Bugga Design, Nişantaşı'ndaki atölyesi'nde birbirinden keyifli yaka iğneleri, saç aksesuarları ve ayakkabılar tasarlanıyor.

Bugga'nın el emeği, göz nuru tasarımlarına Nişantaşı'nda bulunan dükkanının yanı sıra kendi websitesinden ya da Pasaj adı verilen websitesindeki sanal dükkanından ulaşabilirsiniz.


Başka bir alternatif ise, 16 Eylül Çarşamba akşamı saat 19:00-22:00 saatleri arasında düzenlenecek indirimli satış partisine -ki Bugga'cılar Cindirella Partisi adını vermişler bu eğlentiye, zira birbirinden şık papuçları prens suretindeki centilmen beyler sunacakmış hatunlara- katılarak rengarenk tasarımları kendi mekanında görmeniz, beğendiklerinizi indirimli fiyatlarla kapıp götürmeniz.

Bugga'nın 16 Eylül akşamı Alternatif- İstanbul okuyucularına bir de süprizi olacak. Eğer alışverişiniz sırasında aşağıda yazılı olan parolamızı söylerseniz, Bugga tasarımı olan Kokoş Sally ya da Ahtapot broşlarından biri size hediye edilecek!


Gelelim parolamıza:Unutmamanız için kolay bir şey seçtik. Nasılsa düzenli olarak ziyaret ettiğiniz için Alternatif-İstanbul adını unutmazsınız. Parolamız işte bu nedenle aynı, yani Alternatif-İstanbul.(yaratıcılığımız karşısında duyduğunuz hayretin şiddetini hissetmemek namümkün)


Şimdiden iyi eğlenceler!


Etkinliğin facebook'taki sayfası için tıklayın.


Adres: Büyükçiftlik sok. Varer apt. Kat: 3 D:8 Nişantaşı (Amerikan Hastanesi’nin kapalı otoparkının girişinin karşısındaki apartman.)

0 yorum:

Yorum Gönder

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Web Hosting Coupons