2 Temmuz 2007 Pazartesi

Okumalar

Image Hosted by ImageShack.us



Fotoğraf tarafımdan güneşli bir nisan gününde Kapalı Çarşı'da çekilmiştir. Harıl harıl tez yazdığım günlere denk gelen bu fotoğrafa baktıkça soğuk-sıcak demeden anket doldurma peşinde koşan insanlar aklıma gelecek ve asla bir anketörü geri çevirmeyeceğim.


Şu sıralarda takip ettiğim birkaç yayının linkini okuma keyfini sıcaklara bahane etmeyenlerle paylaşmak istedim.

- http://www.bagimlilik.net/ : Bağımlılık dergisi; psikiyatri, nörobiyoloji, psikoloji, sosyoloji, antropoloji, felsefe, sosyal hizmetler ve adli tip alanlarinda disiplinlerarasi bilimsel bir yayın.

- http://www.praksis.org: Üç ayda bir yayınlanan Sosyal Bilimler dergisi.

- K dergisi: 39. sayısına ulaşan dergide Hugo Pratt’in Corto’su ve Bilge Karasu var. Gördüğünüz yerde kapınız. Ama Corto benim biricik aşkımdır, başka rakip istemem.

- http://globalinsan.net/: globalinsan, Ocak 2006'dan beri portfolyolar yayınlayan bir fotoğraf sitesi. Her ay güncellenen fanzin, amatör ve profesyonel fotoğrafçıların fotoğraflarından sunulan bir seçkiden oluşmakta.

- http://www.globalinsan.net/sosyalfanzin/: Her fırsatta söz edeceğim Sosyal Fanzin, 15 günde bir yayınlanıyor. Sık kullanılanların en sık baktığınız yerine ekleyiniz.

- http://www.luzumsuz.net/: Füzuli bilgilerin genel kültüre olan fevkalade katkılarını en iyi bilenlerden biri olarak benzer düşüncede olan kişilerle bu linki de paylaşmayı bir borç bilirim. (pek ciddi oldu bu açıklama.)

0 yorum:

Yorum Gönder

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Web Hosting Coupons