20 Temmuz 2007 Cuma

22 Temmuz


Bruce Dickinson da bizi görecek mi?

Efenim, akşam haberleri seyrederken bir yandan da semizotu salatası kaşıklıyordum. Bu kısmı sizi alakadar etmez, bana afiyet olsun. Neyse, kanalın birinde bir takım adamları gösteriyorlar. Bu bir takım adamlar AKEPE seçim bürosunun önünde durmuş, veryansın ediyor: “Oy karşılığı para vercez dediler, sonra da sözlerinde durmadılar. Bu ne ahlaksızlık!” Behey gerzek herif, adamların paranı ödememesi ahlaksızlık da senin oyunu satman değil mi? Beter ol, ne diyeyim.

Alıyorum, çünkü Doçent Dr. Ötker. Pek havalı hakikaten.

Seçime son 40 saat falan kaldı. Bir hafta kadar önce Bostancı’da Saadet Partisi seçim otobüsünü kenara çekmiş, “İmaaaan, imaaaan, imaaaan” diye çığırıyordu. “Anneeeee, imancı geçiyor, kaç kilo alim?” “İmaaancıııı, huuuuhuuuu, kaça kilosuuu?” “İmancııı, tart ordan iki kilo, sertlerinden olsun.” (alternatif diyaloglar-1). Geçtiğimiz gün Erbakan hoca TV’de konuşuyordu, 80 küsür yaşındaki adamın hiç mi sesi titremez be kardeşim… Laf aramızda mutluluk çubuğu taktırdı diyorlar. (ironi yaptım, Saadet Partisi ya, o açıdan. İğrencim, yes I know.) Dün de İbrahim Tatlıses Kadıköy cenahında tura çıkmış, trafiği kilitlemişti. İbrahim Tatlıses, her gördüğü kebapçıda milletin önünde tıkınıyor, bu çok sinir bozucu. Tatlıses vejetaryen olursa oyumu Genç Parti’ye vereceğim. Ama bi şartla: erkekler de menstürasyon denen illetten olsunlar. (Kibarcık Paris’te). Bi şey daha, annelerin belli bi yaştan sonra kızlarını patlıcan yemeye zorlamaları engellensin. Bamya da ona keza. Ve kereviz.

Son söz: Oyunuzu kullandıktan sonra mührün kurumasını beklemeden katlamayın. Yoksa animallah hiç alakanız olmayan bi şahsı meclise sokuverirsiniz. Yanlışlıkla İbo'ya oy verdiğimi düşünemiyorum. Kabus gibi. Rock us Ufuk Uras! (itinayla slogan bulunur, iletişim: 05324********)



6 yorum:

Resmine Engel dedi ki...

Oyum AKePe ye!
.d

Ozan E. dedi ki...

Erkekler de mentrurasyon yani östrus siklusu nitelikleri kazanırsa (ki bu doğurganlığı getirir), bayanlara olan ihtiyaç kökten biteceği için o megalo-ideamıza ulaşabiliriz.. Bastırın oyları Genç Parti' yee!!

Ezgi dedi ki...

Gerisini ben anlatayım:

Doğurganlık yeteneğine haiz olan erkek, canlısını dünyaya getirdikten sonra o çocuğa bakmak durumunda kalır. Östrus Siklus'unun gelişmesinin yanında annelik içgüdülerinin de evrim geçireceğini düşünmeye çalışıyorum. Aksi taktirde:

-Çocuğa daha 2 aylıkken acılı kuru fasülye yedirmeye kalkar.

-Çişli bezini değiştirirken televizyondaki maça dalar. Fener gol yiyince sinirden çocuğu duvara fırlatıverir.

-"Erkek adam" moduna çabuk ulaşsın diye el ense güreş tutmaya kalkıp el kadar sabinin kemiklerini mahveder ve raşitik olmasına neden olur.

- Çocuğun yumuşacık tenine üç günlük iğrenç sakalları batar. Çocuğun teni mahvolur.

- Çocuğa porno izletmeye kalkar. Kadın cinsi yokolmuş olacağından belgesel izliyorum sanır. Türü tükenen yaratık misali. Çocuğu ahlaksız yapar.

-TV'de hijyenik ped reklamları erkeklerle çekilir. Plaj voleybolu oynayan bikinili ve kıllı erkekler, ııyyy...

-Reklamda erkek bedeni kullanılmaya başlanır, firmalar ardı ardına iflas eder.

Uzatırdım ama uykum geldi.

Resmine Engel sizi kınıyorum.

Ozan E. dedi ki...

erkek düşmanı ezgi

Resmine Engel dedi ki...

kınayın efendim demokrasi bekçisi RTE' ye oylar

Ezgi dedi ki...

anne ben feminist oldum.

Yorum Gönder

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Web Hosting Coupons