28 Mart 2010 Pazar

Volkan Konak "Yaşam Hakkına Evet" Demek İçin Sahnede




Bir müzisyen, bir sinemacı, bir tiyatrocu ya da plastik sanatlarla uğraşan bir sanatçı, sadece "yarattıkları" için bile çoğunluktan farklı bir ruh ve bakış açısına sahiptirler. Bunun yanına bir de aktivist bir duruş, her türlü hak mücadelesinin bizzat içinde olmak ve inandıklarını sonuna kadar savunmak eklenince çok daha özel ve güzel insanlar olurlar benim için. Ondandır ki, dünya bir yana, sanatını hayatı ilgilendiren her mücadelenin içinde sürdürenler bir yana.


Volkan Konak işte o aktivist duruşu sergileyen bir avuç güzel ve özel insandan biri. Doğaya ve doğanın bir parçası olan canlılara saygısını göstermek adına 4 Nisan'da bir konser verecek olan Volkan Konak, ahşete ve duyarsızlığa kurban edilen binlerce sahipsiz sokak hayvanının sesi olmak amacında.


Tuzla Belediyesi’nin katkıları ve Team Organizasyon'un desteği ile düzenlenecek olan konserin gönüllü sunuculuğunu Doğa Rutkay üstleniyor.Türkiye’nin en başarılı dansçılarından oluşan ve bugüne dek hayvan hakları alanında pek çok organizasyonda gönüllü olarak yer alan dans grubu dans@company’ de (DANS ET COMPANY) "Doğa ve Hayvanlara Saygı" temalı koreografileriyle gönüllü olarak sahne alacakları konsere renk katacak.


IBB Tuzla Kafkale Spor Kompleksi’nde saat 20:00'de başlayacak konserin biletleri Biletix'ten temin edilebilir.




0 yorum:

Yorum Gönder

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Web Hosting Coupons