10 Mart 2010 Çarşamba

12 Mart'ın Ritmi Tamirane'de Atacak





Mart ayı ajandası'nın 12. sayfasına Labyrint notu düşmüşüz. Yanına açıklamasını şöyle yazmışız: 2004 yılından bu yana Amsterdam’ın en önemli mekanlarından kabul edilen Paradiso’da düzenlenen, dünyanın her yanından önemli yapımcı/DJ’leri konuk eden LABYRINT, elektronik müzikteki zengin çeşitliliği ile 12 Mart Cuma akşamı santralistanbul TAMİRANE’de!"


Olay kısaca şöyle: old school house, disco, tech house, minimal techno ve breakbeat türevi performanslardan haz ediyorsanız, 12 Mart Cuma akşamı İstanbul'a özel olarak hazırlayacağı görselleri ile VJ Aineko, etkileyici beat’leri ile Nobody Beats the Drum, geniş arşivleri ile When Harry Met Sally & Tess is More ve Türkiye’nin uluslararası saygınlık kazanmış DJ’lerinden Murat Uncuoğlu Santralistanbul'daki Tamirane'de sizi bekliyor olacak.


Etkinliğin başlama saati 22:30. Biletleri ise halihazırda Biletix'te satışta, son dakikacılar için etkinlik günü Tamirane'nin kapısında. Geceye giriş bedeli 25 lira, denilene göre yukarıda sayılan müzik türlerini sevenler için eğlence garanti.


Bu da Bizden Olsun

ezgi@alternatif-istanbul.net adresine e-posta göndererek Labyrint etkinliğine çift kişilik davetiye kazananlar belli oldu: Özge Karlık, Tuğçe Tosun ve Fulya Nanba. Tebrikler ve iyi eğlenceler!



0 yorum:

Yorum Gönder

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Web Hosting Coupons