29 Mart 2010 Pazartesi

30 Mart Salı: Jean Genet İle Hasbıhal Günü




Biliyorum, siz bu siteyi İstanbul'da ne olup, bitiyor bunu öğrenmek için açıyorsunuz. 30 Mart Salı gecesi benim cenahta arkadaş sohbeti eşliğinde rakı muhabbeti var. Size gidin Babylon'da kendine ilk yasal punk grubu diyen Rashit'in yeni albümünü dinleyin diyemem. Son halleri, şarkılarının yanına sansürsüz filan yazışları, eski zamanlardaki Rashit'i sevdiğimden sebep batıyor bana. Yine de ille gideceğim derseniz, yanınızda
Türkiye'de Punk ve Yeraltı Kaynaklarının Kesintili Tarihi kitabını götürün. Türkiye'de olmaya çalışıp da olamayan punk hakkında sıkı kaynaktır zira.



Ben derim ki, 30 Mart Salı: Jean Genet'in hayal dünyası ile tanışma günü olsun. Bir kitapçıya uğrayıp, Balkon, Hizmetçiler ve Hırsızın Günlüğü kitaplarını çantanıza atın. Kitapçıdan çıkıp, yönünüzü Beyoğlu Jazz Cafe'ye çevirin. Müge Gürman yorumu ile sahneye koyulan Hizmetçiler'i bir de tiyatroda izleyin.


Jazz Cafe'de tiyatro fikri aklınızı çeldiyse evden çıkmadan yer olup olmadığını sormanız önerilir, demişler Facebook'taki etkinlik sayfasında. Bizden size iletmesi.




İletişim için tel: (212) 245 05 16 Cep Tel: 0535 361 70 82



www.jazzcafeistanbul.com

0 yorum:

Yorum Gönder

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Web Hosting Coupons