19 Mart 2010 Cuma

Cumartesi Dinletileri

Bu Cumartesi gecesinin müzik rotası belli: İngiltere dolaylarından gelen, 2006'dan bu yana monotonlukla savaşan, yaptıkları müziği punk/indie/new wave olarak adlandıran, esinlendikleri isimler hanesine The Prodigy, Muse, The Raconteurs, Bloc Party ve The Race Againist Machine gibi isimleri yazan Does It Offend You, Yeah? ile Ghetto'da hasbıhal edilecek.




Akşama Don't Say We Didn't Warn You gibi iddialı bir isme sahip yeni Does It Offend You, Yeah? albümü ile müşerref olacağız diye gün boyu müziksiz kalacak değiliz pekala. Örneğin ben, Amparanoia 'nın Küba ve Reagge ritimlerini harmanlayan Somos Vientos albümünü dinlemeye devam edeceğim. Sevdiğim blogları, gazetedeki haberleri, e-postama düşenleri, Twitter'daki son dakika haberlerini vs. okurken Cazkolik'i tıklayıp Afrika kökenli İspanyol Çingene kızı Buika'nın Mi Nina Lola'sına kulak vereceğim. Elim değmişken George Benson standartlarına da yine Cazkolik üzerinden bağlanacağım. 11 Temmuz tarihinde Masstival münasebetiyle yine yeniden İstanbul'a uğrayacak olan Yann Tiersen'in "
Les Retrouvailles" mutlaka dinlenecekler arasında olacak.


Bugün ayrıca 7 yıl boyunca başına buyruk yayın hayatına devam eden Açık Radyo'nun 9 gün 9 gece sürecek Dinleyici destek projesine kulak vermek gerek. Saat 10:00 itibariyle 28 Mart'a kadar sürecek olan radyo yayınlarında Kaan Sezyum, Ezgi'nin Günlüğü, Hilmi Tezgör, Halil Ergün, Harun Tekin, Leman Sam, Okan Bayülgen, Sabahat Akkiraz, Tan Oral, Zeynep Casalini ve daha pek çok isim Açık Radyo stüdyosundan seslenecek. Bugünün yayın akışı için burayı tıklayabilirsiniz.



Ya sizin dinleme listenizde hangi albümlerden hangi şarkılar olacak bu Cumartesi?


0 yorum:

Yorum Gönder

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Web Hosting Coupons