10 Mart 2010 Çarşamba

JOE SATRIANI - Live In Paris: I Just Wanna Rock DVD ve 2CD'lik Albüm Şimdi Müzik Marketlerde!

Joe Satriani - Live In Paris DVD.jpg

LIVE IN PARIS: I JUST WANNA ROCK! 22 ŞARKININ YER ALDIĞI 2 CD’LİK LIVE CD VE DE DVD OLARAK 2 AYRI ALBÜM!


Yaşayan en ünlü ve en yeteneli gitar virtüözlerinden Joe Satriani hakkında fazla söze gerek yok. O, kalabalığın ve konserlerin adamı! Satriani’nin dünyanın dört bir yanındaki hayranları için yayınlanan “Live in Paris: I Just Wanna Rock” adlı bu albümü sanatçının yakın zaman önce Paris’teki son konserinin kayıtlarından oluşuyor ve hem 2 CD’lik bir albüm hem de ayrıca DVD olarak yayınlanıyor.


Satriani’nin 2008 yılı Mayıs ayında kaydedilen albümünde sanatçının en beğenilen ve klasikleşen “Surfing With The Alien”, “Flying in a Blue Dream” gibi şarkıları ve de “Super Colossal” ve “I Just Wanna Rock” gibi hitleri yer alıyor.


Daha önce yayınlanan “Satriani Live in 2006” ve “Live in San Francisco, 2001” DVD’lerin başarılarının ardından yayınlanan
Live in Paris: I Just Wanna Rock” da şüphesiz aynı ilgiyi görecek. 15 kez Grammy adayı olmuş bir sanatçı olarak Satriani, DVD konusunda da müzikal kalite standartlarının çok üstünde işlere imza atıyor.


Satriani hayranlarının merakla beklediği albümün 2 CD’lik albümüyle eş zamanı olarak satışa sunulan DVD’sinde ise efsanevi gitaristle yapılan bir röportaj ve daha önce görülmemiş özel görüntülerle kamera arkası çekimler gibi çok özel ekstralar yer alıyor.


*Basın Bülteni

0 yorum:

Yorum Gönder

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Web Hosting Coupons