23 Mart 2010 Salı

Bizden Size Teşekkür

Geçen gün sorduk, Alternatif-İstanbul hakkında düşünceniz nedir? diye. Amaç yalnız konser davetiyesi vermek değildi, kendi acımasız özeleştirilerimiz dışında siz bu taraflara nasıl bakıyorsunuzu öğrenmekti derdimiz.



Dediniz ki, Alternatif-İstanbul'u seviyorum, çünkü İstanbul'da olup biten her şeyden haberim oluyor. Böylece, çok vakit harcamıyor, zamanımı verimli kullanıyorum. Eh, hepsi olmasa bile en iyilerinden oluyor diyelim. Biz kendimizin gitmeyeceği hiçbir şeyi yazamayan tipleriz zira. Bunu siz de farketmişsiniz zaten,
"güncel olarak istanbuldaki kaliteli etkinliklerin (farklı alanlardan) hepsini aynı anda takip etme olanağı tanıyor" cevabınız bunu gösternekte. Bir diğeriniz dopdolu içeriğimizi sevdiğini belirtmiş, bir başka yorum ise, davetiyelerin cezbedici olduğunu tırnak içinde gülümseyerek söylemiş. İstanbul ile ilgili bir avuç "iyi" websitesinden biri olduğumuzu da kalın harflerle yazmışsınız.


Eleştirilere gelince, yayınlanan haberlerde bilgi verici linkler vermemizi söyleyen de olmuş, etkinlik haberlerini son anda vermememizi öneren de... Daha fazla davetiye vermemizi arzu ettiğini yazan da olmuş, daha çok yazı girmemizi isteyen de... Eskiden sinema konusunda daha fazla yazı okuduğunu ileten de olmuş, tiyatro kategorisine yeterli önemi addetmediğimizi de...


Tüm eleştiriler ve öneriler öyle yapıcı, öyle güzeldi ki, hepsini başucumuza katlayıp koyduk. Daha paylaşımcı, daha bilgi verici ve daha kaliteli içerik sunmak adına kamçılandık. Belki aynı şey değil ama, tüm satırlarınızdan bir dergiye ya a gazeteye gelen o özel okuyucu mektuplarını okuduğumuzda aldığımız tadı aldık.


Teşekkür ederiz.


0 yorum:

Yorum Gönder

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Web Hosting Coupons