27 Temmuz 2006 Perşembe

Savaşa Hayır, Barış Hemen Şimdi

IMAG0424-741255

Türkiye Irak'tı, Afganistan'dı, Lübnan'dı, Filistin'di... Dünya Irak'tı, Afganistan'dı, Lübnan'dı, Filistin'di... Hepimiz Iraklıydık, Afganistanlıydık, Lübnanlıydık, Filistinliydik... Bütün dünya halkları kardeşti... Haykırdık, duyan oldu elbet..."Bana dokunmayan yılan bin yaşasın" diyenlere, Nasrettin Hoca misali "hem o haklı, hem bu" diyen şaşkın arabulucu! hükümete bir selam çaktık Taksim Meydan'ında.

4 yorum:

ezop dedi ki...

Ezgi, keşke ben de orada olabilseydim ve karışabilseydim sesli çoğunluğa, sesim sesinize karışsaydı ve haykırabilseydim çocuklar ölmesin, ocaklar sönmesin diye...

Ezgi dedi ki...

Bu gidişle hergün bir protesto yapılacak gibi gözüküyor ne yazık ki... Onlardan birinde, omuz omuza çocuklar ve masum insanlar için barış isteğimizi, ta ki birileri duyana, duyup da anlayana kadar bağırabiliriz.

Ezgi dedi ki...

Bir savaş karşıtı grubundan gelen mesaj:

From: MSN Nickname Little_George_II in response to Message 1

Nice one! Actually there are anti-war protests every day, and have been for years all over the place. Remember the guy in London who has been there every day since the war in Iraq began, or was it before that?

It's always good to know someone gives a shit somewhere and is prepared to give up time to stand up and be counted, rather than being an armchair activist as so many are.

Ezgi dedi ki...

In Turkey there are protest demos everyday.

Is not intresting there is no country who say no war to Israel? Or we can not hear their voice.

Please tell and do something.

Last Night, 37 of them children, 60 civilian people has been killed. Israel said: We made a mistake...

Please do something for war.

Yorum Gönder

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Web Hosting Coupons