10 Eylül 2007 Pazartesi

Jan Garbarek'i İzlemek İçin Sayısal Loto Oynayacağım, Herkes Bir Sayı Söylesin?

İskandinav Caz’ının gurusu İstanbul’a geliyor diye başımız göğe ermişken siteye gelen bir yorumla erdiğimiz yükseklikten aynen yere çakıldık.

Jan Garbarek Group


Tarih : 02 Kasım Cuma, 21:00


Mekan : Türker İnanoğlu Maslak Show Center

Bilet Fiyatları:

1.Kategori: 220,00 YTL


2.Kategori: 180,00 YTL


3.Kategori: 140,00 YTL


4.Kategori: 90,00 YTL

Hala gitmeye niyet eden varsa biletlerini Biletix’den alabilirler.

https://www.biletix.com/webbiletix/wtsEvent.do?eventCode=HVM01


4. Kategori yerlerden izlemenin bedeli bile 90 YTL olunca insanın aklına ister istemez salon kirası ve organizasyon giderleri geliyor. Genç ve geliri kısıtlı cazseverler, Jan Garbarek'i dünya gözüyle dinlemek için büyüyüp zengin birer beyaz Türk olana kadar beklemek durumunda kalacaklar. Bunu göze alamayanlar benim gibi arşivden çıkardıkları CD'lere başvurabilirler.

Ne de olsa, artık devir değişti...

Şimdi Demet Akalın Moda, bye bye!

2 yorum:

Sibel Ecer dedi ki...

Fiyatlar, hem Ankara'da hem İstanbul'da çok yüksek. London Filarmoni geliyor sanki.. Hem Almanya'daki hem de Turkiye'deki organizatörlerle yazıştım. Çünkü, aynı konser Almanya'da ortalama 30 Euro! Almanya'daki, Türkiye'dekine topu atıyor, "yerel konser prodüksiyon masraflarını" bilemeyeceklerini söyleyerek.. Buradaki de sponsorları olmadığından, büyük salon bulmanın dert olduğundan, artık Istanbul'da böyle bir fiyat politikası oluşmuş olduğundan bahsediyor.
onur.sisman@vera-pro.com adresine tepkilerinizi bildirmenizde fayda var. Ben protesto edeceğim. Ki, Jan Garbarek'i canlı seyretmek için ölüyorum, Ankara'ya da gitmeyi düşünüyordum.

Ezgi dedi ki...

İstanbul'un konser salonu sıkıntısından ve bunun biletlere yansıdığından haberdar olmakla birlikte en ucuz biletin 90 liradan başlayıp 200 küsürden kapamaları konsere ilgiyi azaltacak. Acaba az kişi gelir, bari az kişiyle de olsa kar edelim mi diye düşündüler? Yerel prodüksiyon masraflarının fazlalığından haberdar olsak da açıkçası Jan Garbarek için bile asgari ücretin yarısı gibi bir bedeli göze alamam. Ben Nisan'dan beri gitmek için yanıp tutuşurken bilet fiyatlarıyla ciddi bir şok yaşadım. CD'lerimle idare ederim.

Ama bu yazımı verdiğiniz e-posta adresine göndereyim.

Yorumunuz ve verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.

Yorum Gönder

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Web Hosting Coupons