2 Eylül 2007 Pazar

Entellerin Hatun Kaldırma Teknikleri

Yurdum insanının seksüel aydınlanmasını yaşamak adına Google’a başvurması çok hoşuma gidiyor. Haydar Dümen’e konuşamayacak denli içli ve hisli kişiler için Google bir nevi rehber görevi görüyor. Elbette bu değerli misyonu yerine getirirken arama motoru olduğunu hatırlayıp geçmiş yazılarından birinde “sevişmek” sözcüğünü hasbelkader cümle içinde kullanılmış olan işbu siteye de atabiliyor aratanı.

Ben de düşündüm, taşındım ve madem evime gelmişler, seksüel aydınlanma peşindeki bu arkadaşlara yardımcı olmaya karar verdim. Bugünkü dersimiz: Entellerde Hatun Kaldırma Teknikleri. Dersten sonra ünite testini çözüp bilgilerinizi pekiştirmeyi ihmal etmeyin.

Evden çıkmadan:

Mevsim ne olursa olsun, bir kot pantolon, siyah boğazlı kazak ve kahverengi kadife ceket giyin. 3 karış sakalınızı kesmeyin zira bu size esrarengiz ve umursamaz bir hava katar. Mutfağa girip soğan doğrayın. Bırakın soğanın içindeki kükürt gazı genzinizi yaksın. Gözyaşlarınız yanaklarınızda kurusun çünkü gecenin ilerleyen saatlerinde ıslak kirpikleriniz ve bakışlarınız işinize çok yarayacak. Elinizdeki soğan kokusu çıkana kadar bulaşık deterjanı ile yıkayın.-bulaşık deterjanının kir çıkarıcı özelliğini Ayşe Teyze bile onayladı.- Evden çıkın. (yapma ya?)

Hatunu Kaldıracağınız Ortamda:

Bir bar, pavyon ya da hatun kaldırmaya müsait bir ortamda kaldıracağınız dişiyi gözünüze kestirin. Barmenden bir kadeh rakı isteyin. Ortalıkta rakı kadehiyle dolaşan erkeklerin şanslarının diğer içkileri içenlere oranla daha yüksek olduğu bilinen bir gerçektir.-bunu bir ben bilirdim, artık siz de öğrendiniz.- Rakı kadehini hafif eğik tutmak suretiyle kaldırılacak hatunun yanına yaklaşın. Bi dakka! Henüz konuşmuyorsunuz. Sohbete girizgah yapmadan önce çalan müziğe kafa sallamanız gerekiyor hafif hafif. Umursamaz gibi davranın. Dünyanın merkezi sizsiniz. Eğer kaldırılacak kız sizden işaret bekliyorsa vücut diliyle belli eder. Elini saçına atar, omzunuza çarpar gibi yapar, utanmazın tekiyse alenen gülümser, dikkatinizi çekmeye çalışır falan filan. İşte o an parmağınızı tükürükleyip gözlerinizi ıslatın. Az önce ağlamış gibi olsun göz aklarınız. Hayatın ne kadar saçma olduğundan, sizin bu dünyaya fazla olduğunuzdan, yaşınızın 30’a dayanmış olmasına rağmen hala büyümemiş bir çocuk, kayıp ruh ve kaybeden olduğunuzdan dem vurun. Unutmayın: Everybody Loves A Loser/ Herkes Kaybedenleri Sever. “Benimle ilgilen, sana ihtiyacım var.” mesajını verin. Umursamaz görünmeye devam ederken bir tek onun sizi anladığını söyleyin. Az sonra, başınızı omuzlarına yaslamanıza izin verecek, ellerinin arasına alıp “şşşş, artık ben varım!” diye bir film repliğivari bir cümle sıkıştıracaktır. İşte oldu! Hatunu kaldırdınız.

Unutmayın, kaldıramazsanız kaldırırlar.

Hatunu indirmeyi ihmal etmeyin.

Ortadan yok olmanız yeterli. İnmeyi bırakın, yere çakılacaktır.

İşte en son güncellenmiş bilgilerle entellerin hatun kaldırma rehberi. Alternatif-İstanbul, seksüel aydınlanmanıza katkı sağlayabildiği için mutluluk duyar. Gene bekleriz.

0 yorum:

Yorum Gönder

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Web Hosting Coupons