1 Kasım 2010 Pazartesi

3...2...1... Galaxy Müzikevi'ne Yolculuk İçin Geri Sayım Başladı




I Create Soundscapes ile İstanbul sahnesinde görünürlük kazanan müzik ve görsellerin bir arada kullanımı, Galaxy Müzikevi adı verilen web tabanlı bir müzik projesiyle sürüyor. Galaxy Müzikevi, dinleyicisini Abba'dan Frank Zappa'ya uzanan bir yolculuk vadediyor, bu yolculuk esnasında size notaların yanı sıra müziğin çağrıştırdığı görsel imgelerin eşlik edeceğini de ekliyor.


Galaxy Müzikevi size an itibariyle hiçbir şey çağrıştırmadıysa, hemen buradan bloguna ışınlanmanızı öneriyorum. Çünkü; 'Kim bunlar?' sorunuza cevap orada. Öykü bir müzik dükkanı ile başlıyor, doldurma kasetlerle, Marantz ve başka çeşit pikaplarla ve arzu nesnesi plaklarla devam ediyor. Henüz belki aşina olmadığınız, ama öykülerini okuduktan sonra kulak vereceğiniz bu müzik yaratımının ilk zamanlarına tanık oluyorsunuz.



Eğer Galaxy Müzikevi'nin öyküsünden etkilendiyseniz ve teşvik-i mesaiyi sürdürmek niyetindeyseniz de Salon İKSV imdada yetişiyor ve 4 Kasım Perşembe akşamını boş bırakın diyor. Galaxy Müzikevi, başlangıcından bugüne müziğini, analog enstrümanlarını, 2D ve 3D dijital görsellerini çantasına doldurup bunları sahnede paylaşmaya hazır, orada olmanızı bekliyor.



Etkinlik detayları bu sayfada yer alıyor.


Dip Sos. Konser posterinin Space Odyssey'i çağıştırmasına ne demeli?

0 yorum:

Yorum Gönder

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Web Hosting Coupons