3 Aralık 2007 Pazartesi

Of Montreal, Are You A Destroyer?

İstanbul sahnesinden kendilerine özgülükleriyle anılan isimler gelip geçmeye devam ediyor. Yeni konuk, 15 Aralık'ta, Babylon'da sahne alacak olan Of Montreal. Salon ve bilimum bar üstü danslarını öğrenmeye başlayın derim.




Of Montreal


Neutral Milk Hotel, The Olivia Tremor Control ve The Apples on Stereo gibi gruplara ev sahipliği yapan efsane Elephant 6 Records üyesi Of Montreal’in çok yakın zamanda kült gruplar arasındaki haklı yerini alacağına kesin gözüyle bakılırken; Babylon, Of Montreal’i sahnesinde ağırlamanın sevincini yaşıyor.



‘The Gay Parade’ deki gibi hoş şarkı sözleri ve birçok dönem müziğinden referans alan tarzıyla gönüllerde taht kuran, daha sonra elektronik müziğin en eğlenceli ritimlerini yeni çalışmalarına taşıyan grup, kozmik melodilerdeki başarısıyla daha geniş bir hayran kitlesine ulaşmayı başardı. 2007 yılında, Kevin Barnes’ın Norveç’te yaşadığı derin depresyonun yansıması olarak karşımıza çıkan ‘Hissing Fauna, Are You The Destroyer?’la kulaklarımızı sevindiren Of Montreal için hazırlanın.


Davey Pierce// bas


Kevin Barnes// gitar


B.P.//gitar


Dottie// klavye, gitar


James Huggins// davul, bas, klavye



http://www.myspace.com/ofmontreal



Tarih: 15 Aralık Cumartesi, 23:00


Mekan: Babylon



Bilet Fiyatları: Ayakta 30 YTL Öğrenci 20 YTL

0 yorum:

Yorum Gönder

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Web Hosting Coupons