9 Nisan 2010 Cuma

Televizyonu Düğmesinden Kapadım, Cuma Kendimi Sokağa Attım



Sakin Ghetto'da



Geçen gece, gecenin bir yarısında bünyede baş gösteren "acilen sıcak bir çorba içmeliyim" arzusu sonrasında bendenizin "et suyu varsa içmem abi" halleri yüzünden birkaç kapı çaldıktan sonra kendimizi Lale Çorbacısı'nda bulduk. İşkembe, paça ve tuzlama türevi içerikli çorbalarıyla ünlü bu güzide çorbacımızda mis gibi süzme mercimek çorbamızı yudumlarken aklımız bugündeydi, yani kutsal gün Cuma'da.



Bora Uzer Babylon'da



Zira, dün de satır arasında çıtlattığımız üzere, bugün Cuma ve İstanbul müzik dolu bir gecenin hazırlığında. Bizim gündemde Ghetto'da Sakin'in Sentetik Akustik performansına tanıklık etmek, sonra da Babylon'da Bora Uzer ile enerjimizi son damlasına kadar damarlarımızdan boşaltmak var. Seçenekler bunlarla da sınırlı değil, Hayko Cepkin Jolly Joker Balans'ta, Pijama Bronx Pi'de Jordi Savall Lütfi Kırdar'da, Chantage Hayal Bistro'da, Mirkelam ve Kargo Hayal Kahvesi'nde dinleyicilerini bekliyor olacaklar.



Bal Vizyonda



Bütün bu konserler saat 22:00'den önce başlamaz. Desek ki, kendimizi sinemaya atalım, ne de olsan Altın Ayı Ödüllü Bal bugün vizyonda. Avrupa Yakası'nda epi topu 8 salonda gösterilecek Bal'ı Beyoğlu'nda izlemek için gidilecek yer, Cinemajestik. Sonrasında Zencefil'de Sebzeli Lazanya ve belki Tabulleh Salatası. Altyazı'nın taze çıkmış Nisan sayısını kıraat etmek, aklı müzikle dolu bir geceye hazırlamak...


Sizin Cuma'nız nerede, nerelerde geçecek?




0 yorum:

Yorum Gönder

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Web Hosting Coupons