8 Nisan 2010 Perşembe

Perşembe Yeni Cuma




Efes One Love Festival'in bu seneki line-up'ı açıklandı: Groove Armada, The Ting Tings, De La Soul, The Whitest Boy Alive ve Wild Beats 19-20 Haziran'da Santralİstanbul'da sahnede. Elektronik tandansı yüksek, teatral, eğlenceli ve danslı bir haftasonunun biz İstanbulluları beklediğini söylesek yalan olmaz. Biletler bugün satışta.





Adım adım Caz Festivali'ne yaklaşırken, envai çeşit şekilde defalarca deklare ettiğim üzere bu sene İstanbul konserlerinden yana umudum çok. Gönül bir Patrick Wolf görmek ister artık, bir de yeni albüm Grey Oceans münasebetiyle yine yeniden CocoRosie gelsin, ben o zamana kadar Lemonade'i ezberlemiş olayım, onlar çalsın, ben söyleyeyim. Gökşen hanımcığım ise Twitter Haber Ajansı'na verdiği demeçte Noisettes ve Belleruch'u festivallerde görmek istediğini deklare etti. Bizden yazması...


Gelelim bugüne. Perşembe yeni Cuma'ymış ya hani, öyle derler. Babylon'da Coutney Pine yine sahnede, David Helfgott da 12 yıl tedavi görmesine sebep olan Rahmaninov’un 3. Piyano Konçertosunu çalmak için İstanbul'da. En ucuz biletin 200 TL'den başladığı konser, Lütfi Kırdar'da 20:30'da başlayacak.


Perşembe yeni Cuma dedim ama yine de Cuma'nın tadı bugün yok. İstanbul, yarınki birbirinden güzel konserlere hazırlanıyor olsa gerek. Şimdiden ajandanıza yazın: Sakin Ghetto'da, Bora Uzer Babylon'da, Hayko Cepkin Jolly Joker Balans'ta, Pijama Bronx Pi'de Jordi Savall Lütfi Kırdar'da, Chantage Hayal Bistro'da, Mirkelam ve Kargo Hayal Kahvesi'nde, eh seçenekler bunlarken siz nerede, nerelerde?


Günün Notlarıymış Bunlar

Günün Şarkısı: Lemonade / Grey Oceans / CocoRosie

Günün Filmi: Şok Doktrini / Beyoğlu Sineması / 13:30

Günün Kariyer Haberi: Elle Dergisi Stajyer Arıyor

Günün Moda Haberi: Beymen Blender'a bugün Özgür Mansur tasarımları geliyormuş, Cumartesi ise Begüm Salihoğu.

Günün eşelemesi: Ucuz demeyin, ne bunlar hiç demeyin, arada nefis küpeler, broşlar çıkıyor eşeleyince Etsy'deki bu dükkanı

Günün Yemek Hareketi: Babylon Lounge’ın menüsü Sara Tabrizi’nin ince dokunuşu ile baştan sona yenilenmiş



0 yorum:

Yorum Gönder

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Web Hosting Coupons