16 Nisan 2010 Cuma

18 Nisan Pazar Gününe Alternatif: PazArt




Bu Pazar günü ne yapacaksınız bilmem. Ama her zamankinden farklı bir şekilde gününüzü geçirmek isterseniz, size Türk filmlerinde esas oğlanla esas kızın boğaza karşı ağaçlar arasında koşuşturduğu ve hülyalı gözlerle denizi seyrettiği yerlere benzeyen Cihangir Roma Bahçesi'ni seçenekler arasına alın derim.


Deniz, güneş, hülyalı bakışlar, nefis bir hava, tüm bunlar cepte. Roma Bahçesi'nde geçirilecek bir pazar gününün daha da çekici tarafı, özgün sanat ve tasarım ürünlerinin burada kurulacak standlarda satılacak olması. 18 Nisan Pazar günü saat 11:00-17:00 saatleri arasında düzenlenecek olan PazArt'da el emeği ürünler herbiri birbirinin aynı fabrikasyon ürünlerden bıkmış ruhlara hitap ederken, bitki çaylarından, naturel meyve sularına, ev yapımı yemeklerden nefis tart ve keklere çeşitli yiyecek ve içecek seçeneği sunan standlar da temiz havanın acıktırdığı midelere ziyafet çekecek.


Cihangir Güzelleştirme Derneği üyelerinin gönüllü çabalarıyla ve Beyoğlu Belediyesi'nin desteğiyle düzenlenen PazArt için 18 Nisan dışında ajandaya yazılacak tarihler; 2 Mayıs, 16 Mayıs ve 30 Mayıs.


Dememiz o ki, ister Ediz Hun ve Hülya Koçyiğit misali İstanbul'a karşı süzüm süzüm süzülün, ister ruhunuzu sanat ve tasarımla besleyin, 18 Nisan Pazar günü planlarınızı yaparken PazArt'ı aklınızın bir köşesinde bulundurun.


Fotoğraflar PazArt'ın websitesinden.


0 yorum:

Yorum Gönder

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Web Hosting Coupons