11 Şubat 2010 Perşembe

Iron Man 2 Filminin Müzikleri AC/DC'den


iron-man-2-casting-call.jpg


2010 Mayıs ayında vizyona girecek olan ve Robert Downey JR, Gwyneth Paltrow, Scarlett Johanson, Mickey Rourke’lu geniş kadrosuyla gişe hasılatlarını alt üst edecek bir film; IRON MAN 2 ’nin muhteşem soundtrack albümü AC/DC imzalı.

Nisan sonunda yayınlanacak olan AC/DC albümü, bildiğimiz diğer soundtrack’lerden biraz farkl.ı! Sony Music etiketiyle yayınlanacak olan “AC/DC: Iron Man 2” adlı albümde yer alan film müziklerinin tamamı AC/DC’ye ait. 1976’dan günümüze dek gelen 15 AC/DC şarkısının yer aldığı albümdeki en az 3 şarkı ise filmde baştan sona yer alacak!


Filmin yönetmeni ve sıkı bir AC/DC hayranı olan Jon Favreau Iron Man 2’nin açılış sahnesinde prömiyerini geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiğimiz “Shoot To Thrill” şarkısını ve bitiş jeneriğinde ise Nisan ayında yayınlanacak olan albümün 2. single’ı “Highway To Hell” parçalarını kullanıyor!


Filmin enerjisini ve atmosferini en iyi yansıtan müzikler!


AC/DC’nin geçtiğimiz aylarda “Black Ice Dünya Turnesi” kapsamında verdiği Buenos Aires konseri sırasında kaydedilen inanılmaz görüntülerden ve Iron Man 2 filminden çok özel görüntülerle hazırlanan “Shoot To Thrill” videosunu AC/DC’nin resmi internet sitesi www.acdcrocks.com adresinden izleyebilirsiniz. Bu şarkı, AC/DC’nin 50 milyonun üzerindeki bir satış rakamı ile tüm zamanların en çok satılan albümlerinden biri kabul edilen “Back In Black” albümünde yer alıyordu.


( Ayrıca Iron Man 2 film fragmanı için tıklayın: http://ironmanmovie.marvel.com )


Yayınlandığı anda tam 31 ülkede #1 numara olan AC/DC albümü “Black Ice” Amerika’da 7 milyon satış başarısı gösterirken, ana vatanı dışında da 12.2 milyon satarak 2008’de tüm ülkeler toplamında en çok satan albüm oldu. Amerika’da ve Avrupa’da gerçekleşen AC/DC “Black Ice” turnesi tüm dünyada hâsılat rekoru kırdı ve aynı yıl içinde Converse markası tarafından AC/DC temalı 5 farklı tasarımda ayakkabı üretildi. 2003 yılından beri toplam 33 milyon albüm satan grubun Ocak-Mart arasında Yeni Zelanda, Avustralya ve Japonya, Mayıs - Haziran döneminde ise Avrupa’da konserleri olacak !!!


AC/DC: Iron Man 2

1. Shoot to Thrill

2. Rock ‘N’ Roll Damnation

3. Guns for Hire

4. Cold Hearted Man

5. Back in Black

6. Thunderstruck

7. If You Want Blood (You’ve Got It)

8. Evil Walks

9. T.N.T.

10. Hell Ain’t a Bad Place to Be

11. Have a Drink on Me

12. The Razor’s Edge

13. Let There Be Rock

14. War Machine

15. Highway to Hell


*Basın Bülteni

0 yorum:

Yorum Gönder

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Web Hosting Coupons