2 Şubat 2010 Salı

Efes Pilsen 200. Galibiyeti İçin Montepaschi Siena ile Karşılaşacak

Efes Pilsen Avrupa Ligi 2009-10 sezonu Top 16 ikinci hafta maçında 3 Şubat Çarşamba günü İtalya’nın Montepaschi Siena takımı ile karşılaşıyor. Abdi İpekçi Spor Salonu’nda oynanacak olan karşılaşma 20.15’de başlayacak ve Skyturk ekranlarından naklen yayınlanacak.


Efes Pilsen Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası, Avrupa Ligi, Suprolig ve ULEB Avrupa Ligi altında oynanan Avrupa’nın bir numaralı kupasında bugüne kadar 199 galibiyet ve 130 mağlubiyet elde etti. Lacivert beyazlılar yarın 200. galibiyet için sahaya çıkacak.


Geçtiğimiz hafta Real Madrid deplasmanında son dakikalarda şanssız bir mağlubiyet alan Efes Pilsen, Montepaschi engelini seyircisinin de desteği ile aşarak çeyrek finale bir adım daha yaklaşmak istiyor. Bu önemli karşılaşmada lacivert beyazlılar her zaman olduğu gibi muhteşem seyircisi ile birlikte galip gelmeyi hedefliyor.


Alternatif-İstanbul'un 3 şanslı okuyucusu yarın Abdi İpekçi Spor Salonu’nda oynanacak olan Efes Pilsen - Montepaschi Siena karşılaşmasına çift kişilik bilet kazanıyor. Çeyrek Final'e giden yolda Efes Pilsen'e destek vermek için soracağımız basit soruya doğru yanıt vermeniz yeterli. İşte sorumuz geliyor:


Efes Pilsen, Avrupa Ligi 2009-10 sezonu Top 16 kapsamında hangi grupta mücadele ediyor?


Doğru cevabı www.sinanguler.com adresinden bularak yarın saat 16:00'ya kadar ezgi@alternatif-istanbul.net adresine gönderen ilk 3 kişi 200. galibiyet için çıkacağı maçta Efes Pilsen'i destekleme şansı bulacak.


Kaynaklar:

http://www.efesbasket.org


www.sinanguler.com

0 yorum:

Yorum Gönder

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Web Hosting Coupons