20 Şubat 2010 Cumartesi

Gündüz Güzellerine Gündüz Partileri



Siz belki gece herhangi bir yerde eğlencenin dibine vurduktan sonra, Beyoğlu Lale'de ya da Dolapdere'deki Apik'te bir çorba içmeyi gelenek haline getirmişsinizdir. Bundan yine vazgeçmeyin, ama seçeneklerin arasına gündüz partilerini de ekleyin. Zira İstanbul, dünyadaki bu akımdan geri kalacak en son şehir.


Eğlenmek için geceyi bekleyemeyen gündüz güzelleri için Miller, gündüz partisi geleneğinini Boğaza nazır Bistro Funfatale'e taşıyor. Gece eğlencesinden biraz “gün ışığı” kadar farkı olacak olan Miller gündüz partilerinin ilki “Miller Saturday Afternoon Fever adı altında 20 Şubat Cumartesi (yani bugün) başlıyor. Funfatale'in geleneksel gündüz partilerinin bundan sonra Miller ile devam edeceğini de ekleyelim. Bundan böyle her cumartesi 16:00-20:00 arasında Dj Discoman’in başarılı solist Asli Demirer ile birlikte gerçekleştirdiği Live Project performansına dahil olmak mümkün olacak.


Girişin ücretsiz olacağı bu partiye dahil olmak için yapmanız gereken, saat 16:00'dan sonra Kuruçeşme'deki Bistro Funfatale'de yerinizi almak. Gerisini müzik yoluna koyacaktır.


Adres; Les Ottomans, Muallim Naci Caddesi 68 Kuruçeşme


0 yorum:

Yorum Gönder

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Web Hosting Coupons