17 Şubat 2011 Perşembe

Yine Yeniden Studio Live, Üstelik Davetiyesiyle!


Uzun zamandır Studio Live'in sesi soluğu çıkmıyor derken, haber geldi: Mekan aynı bina içindeki daha geniş olan teras katına taşınmış ve bir senenin ardından yeniden müziğini duyurmaya hazırmış.


Studio Live, açtığı bu yeni sayfada ilk satırları bu haftasonu doldurmaya başlayacakmış. 18 Şubat gecesi 70'lerden 90'lara eski parçaları Fırat San, Özge Tığlı, Olcay Tanberken ve Deniz Değerli ile yeniden hatırlatacak bir parti ile açılışını yapacak, 19 Şubat Cumartesi gecesi ise, klarnet virtüözü Selim Sesler ve Sulukule Roman Orkestrası ile 9/8'lik bir gece yaşatacakmış.


Bu da Bizden Olsun!


Studio Live yeniden İstanbul gece yaşamına dönerken, Alternatif-İstanbul okuyucularını da yanında görmek istemiş. Eski müziklere tutkun olan 5 okuyucumuzu 18 Şubat'taki Oldies partisine, 9/8'lik ritimlerden vazgeçmem diyen 5 okuyucumuzu ise Selim Sesler ve Sulukule Roman Orkestrası'na davet etmiş. Davetiyeleri kazanmak için yarın (18 Şubat) saat 16:00'ya kadar ezgi@alternatif-istanbul.net adresine hangi etkinliğe katılmak istediğinizi ve adınızı soyadınızı belirten bir e-posta atmanız yeterliymiş. Davetiyeler çifter kişilikmiş, kimse yalnız müzik dinlemesinmiş.






0 yorum:

Yorum Gönder

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Web Hosting Coupons