9 Şubat 2011 Çarşamba

Heyecanlıyım

Jazz GuysOrtala


"Yeni bir şeyler bulsam da dinlesem" diye darı arayan tavuk gibi etrafı eşelediğim günlerde keşfettiğim Ólafur Arnalds 10-11 Şubat'ta Salon İKSV'de. Güzel insanlar ve güzel müzisyenler diyarı İzlanda'dan gelen, kafa kağıdında yazan doğum tarihi ile (1987) fena kıskandıran, insanın içine uzun bir kuraklıktan sonra yağmur yağmış da ortalık serinlemiş gibi bir his bırakan bir müzik insanı kendisi. İlk defa İstanbul'da konser verecek Ólafur Arnalds için heyecanlıyım.




Eliane Elias
, 17 Şubat'ta İş Sanat'ta konser verecek. Son günlerde en fazla dinlediğim albümlerden olan Bossa Nova Stories'i canlı dinleyeceğim için heyecanlıyım.


Babylon önümüzdeki aylarda konuk edeceği sanatçıları açıkladı: Junip, The Wailers, The Walkmen, Twin Shadow, Gonja Sufi, Skream and Benga, Mercury Rev, Gogol Bordello ve Kate Nash. +24 engeline rağmen İstanbul'da dinleyebileceğimiz iyi müzisyenler için heyecanlıyım.



Ajansa yeni haber düştü: 20 Mayıs The Charlatans Ghetto'da, 21 Mayıs'ta Marianne Faithfull Aya İrini'de imiş. Sponsor, Avea imiş. Daha önce Babylon'a geldiğinde kaçırdığım Marianne Faithfull için heyecanlıyım.

0 yorum:

Yorum Gönder

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Web Hosting Coupons