5 Şubat 2011 Cumartesi

Elif Çağlar İmzalı Albüm Kazanmak İster misiniz?



Alternatif-İstanbul, NU-DC işbirliğiyle üç okuyucusuna Elif Çağlar'ın ilk solo albümü M-u-s-i-c'i, hem de müzisyenin imzasıyla birlikte hediye ediyor!


Elif Çağlar'ın cazseverlerin ilgisini çekecek albümünü arşivinize katmak için yapmanız gereken 11 Şubat Cuma gününe kadar yan menüdeki "izle" butonuna basarak blogu takibe almak ve aşağıdaki sorunun yanıtını isim, adres ve telefon bilgilerinizle birlikte ezgi@alternatif-istanbul.net adresine iletmek. İşte sorumuz;


Elif Çağlar'ın New York the Aaron Copland School of Music’teki eğitimi sırasında birlikte çalışma fırsatı bulduğu caz efsanesi kimdir?


Sorunun cevabını bu yazıda bulabilirsiniz.


Not: Doğru yanıt gönderen okuyucularımız arasında random.org ile gerçekleştireceğimiz çekilişle belirlenecek üç talihliye albümleri adreslerine gönderileceğinden adres bilgisi yer almayan e-postalar ve blogu izlemeye almayanlar çekiliş dışı bırakılacaktır.

1 yorum:

Ezgi dedi ki...

Alternatif-İstanbul ve NU-DC işbirliğiyle gerçekleştirdiğimiz yarışmada imzalı Elif Çağlar albümü kazanan okuyucularımız Erkan Yaman, İsmail Arslan ve Berhan Turkkaynagi oldu.

Yoğun ilginiz için teşekkür ederiz!

Yorum Gönder

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Web Hosting Coupons