10 Mart 2008 Pazartesi

Umudunu Göster

2003 yılından bu yana tırıyla dünyayı gezen 80Soru Vakfı’nın Global Gezici Sergisi “Umudunu Göster”, 10-15 mart tarihleri arasında İstanbul’da olacak ve 12-14 Mart tarihlerinde Hafriyat Karaköy mekanında koleksiyonundan 80 eserlik bir seçkiyle İstanbullu sanatçılar ve sanatseverlerle buluşacak. 80Soru Vakfı’nın Global Gezici Sergisi, uğradığı şehirlerdeki sanatçılarla iletişime geçip “umudunu göster”mek isteyen sanatçıların çalışmalarını sergi koleksiyonuna dahil ediyor. Sergiye her yıl 75 ila 100 yeni eser katılıyor.


Martin, 4 yıldır “Umudunu Göster” projesiyle yasadığı deneyimi, sergiye dahil olan çalışmaların özgün hikayelerini canlı performansla izleyicilerle paylaşıyor. 12 mart açılış gecesi 19.00’da, Martin performansını gerçekleştirecek ve sergi süresince hergün 17.00-19.00 saatleri arasında tekrarlayacak.



İstanbullu Sanatçılara Açık Çağrı



Global Gezici Sergi “Umudunu Göster” Hafriyat Karaköy’de konaklayacağı tarihler arasında, İstanbullu sanatçılarla tanışmayı ve onları da bu global etkinliğe dahil etmeyi amaçlıyor. İlgilenen sanatçılar 12-14 mart tarihleri arasında Hafriyat Karaköy’e uğrayarak hem sergi koleksiyonunu gezebilir, hem de Global Gezici Sergiye katılabilir.



Gezici Global Sergi 2008 seyahati, Türkiye’nin bir ucundan diğerine, Gürcistan, Azerbaycan, İran ve Pakistan’dan Hindistan’a, dünyanın paylaştığı resim yapma geleneğini modern bir yolculuğa çıkarıyor.

0 yorum:

Yorum Gönder

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Web Hosting Coupons