16 Mart 2011 Çarşamba

Türkiye'nin Genç ve Usta Caz Yorumcuları Caz Ağacı'nda Ella Fitzgerald'ı Anacak



Türk cazının ustaları ve yeni isimleri, ‘Caz Ağacı’ şemsiyesi altında, Billie Holiday’den sonra bu sefer caz tarihinin unutulmaz seslerinden Ella Fitzgerald’ı, 30’lu ve 40’lı yıllarının büyülü ambiyansında, hayranlıkla selamlıyor.


Garanti Bankası’nın ana sponsorluğunda ve Garanti Caz Yeşili konserleri kapsamında, Vedat Özdemiroğlu’nun keyifli sunumuyla, eski Casablanca Gazinosu, yeni Romeo&Juliet’te, 18 Mart günü 22.00’de gerçekleşecek gecede, cazın güçlü seslerine piyanoda Burak Bedikyan, saksofonda Engin Recepoğulları, kontrbasta Ozan Musluoğlu ve davulda Ediz Hafızoğlu eşlik edecek.




Bu da Bizden Olsun


Caz Ağacı Vol.2 konserine davetiye kazanmak için 17 Mart Perşembe günü saat 17:00'e kadar yan menüdeki "izle" butonuna basarak Alternatif-İstanbul'u takibe almak ve ezgi@alternatif-istanbul.net adresine adınız ve soyadınız ile birlikte davetiye istediğinizi bildiren bir e-posta iletmek. E-posta gönderen okuyucularımız arasında random.org ile gerçekleştireceğimiz çekilişle belirlenecek iki talihli çift kişilik davetiyenin sahibi olacak.


0 yorum:

Yorum Gönder

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Web Hosting Coupons