3 Mart 2011 Perşembe

Glass Candy 3 Mart Perşembe Akşamı Salon İKSV'de, Davetiyesi Alternatif-İstanbul'da


Ida No ve The Chromatics'den tanıdığımız Johnny Jewel, Glass Candy adını verdikleri projeyle bu akşam Salon İKSV'ye konuk oluyorlar.


Glass Candy, "Metal Gods" ve "Johnny Are You Queer" single'larının ardından Love Love Love adlı ilk stüdyo albümünü 2003'te yayımladı. İkilinin dikkatleri üzerine çekmesini sağlayan ise rock müzikten diskoya geçişi sağlayan üçüncü albüm B/E/A/T/B/O/X oldu.


"Feeling Without Touching" adlı single'ı 2010 yılında yayımlayan ve italo disko'dan krautrock'a harmanlayan Glass Candy, 70'li yıllarda çekilmiş filmlerdeki disko sahnelerini izlemekten haz duyanlar için takip edilesi bir proje. Kendinizi umarsızca dansın kollarına bırakmak için bu akşam Salon İKSV'deki büyük disko topu altında yerinizi alın.


Dinleme Noktası


Feeling Without Touching


Dijital Versicolor


Bu da Bizden Olsun


Glass Candy konserine davetiye kazanmak için bugün saat 17:00'e kadar yan menüdeki "izle" butonuna basarak blogu takibe almak ve ezgi@alternatif-istanbul.net adresine adınız ve soyadınız ile birlikte davetiye istediğinizi bildiren bir e-posta iletmek. E-posta gönderen okuyucularımız arasında random.org ile gerçekleştireceğimiz çekilişle belirlenecek bir talihli çift kişilik davetiyenin sahibi olacak.


1 yorum:

Ezgi dedi ki...

Bu akşam Salon İKSV'de gerçekleştirilecek Glass Candy konserine davetiye kazanan okuyucumuz Esen Baysal oldu.

İyi eğlenceler dileriz.

Yorum Gönder

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Web Hosting Coupons