31 Aralık 2009 Perşembe

Takvimler 2010'u iftiharla sunar

Şans getirsin diye kokinalarımızı, içine eski mumlarımızdan yaptığımız rengarenk mumlarımızı koyduğumuz portakal kabuklarımızı, gecenin gidişatında kar yağmış hissiyatı yaşamak adına yapacağımız sıcak şarabımız için elma, portakal ve tarçın kabuklarımızı, 2009'un olmazsa olmazı taze üzüm rakımızı ve de gecenin gidişatına göre dinleyeceğimiz CD'lerimizi hazırladık. Yılbaşında evdeyiz. En azından belli bir saate kadar.





Şehir pek de hayırlara vesile olmayan bir yılı uğurlamaya hazırlanıyor. Yılbaşının gelip geçiciliğiyle ilgili tüm hissiyatı biliyoruz. Ertesi gün ulaşıma, tiyatro biletine, benzine ve elektriğe muhtelif oranlarda zamların geleceğini, insanların kavgaya devam edeceğini, kimilerinin hiç bir vasıfları yokken hasbelkader belli makamlara geleceğini... Yine de umut kötü bir şey değil. Size "her şey aynı kalacak, yılbaşı yalan dolan" diyenleri duymamazlıktan gelin. Dönüp bakın, bir önceki yıla oranla yaşanmışlıklarınız arttı mı? Kimler girdi hayatınıza, kimleri çıkardınız? Kısacası şunu sorun kendinize: Ben bilmemne, 2010'a girerken nasılım?




Şimdi gelelim sokağın 2009'un son gecesini nasıl yaşayacağına...




- Galata'da Yılbaşı Partisi: Saat 13:00 ila 23:00 saatleri arasında yolunuz Galata'ya düşerse, yıl boyunca İstanbul'un tarzına hizmet eden tasarım butiklerinin partisine ilişebilirsiniz. İçkiler duyduğumuza göre onlardanmış, yüzde 30'a varan indirimler de cabasıymış. Yer Camekan sokakmış.


- Jessica 6 @ Otto Santral: Bu akşamın en heyecan verici eğlencelerinden biri. Hercules and The Love Affairs'den aşina olduğumuz Nomi Ruiz'in yeni projesi Jessica 6, 2009'u 2010'a bağlayan gece Otto Santral'de. Gece 23:00'de başlıyor, bitiş saati ile ilgili bir bilgi haber merkezimize henüz ulaşmadı.


- Yılbaşı Partisi @ Ghetto : Ghetto der ki, iş kartvizitini getir, yılbaşı partisine iştirak et. 4 Ocak Pazartesi itibariyle döneceğiniz işinizi bu gecelik iyi amaçlarınıza alet edebilir, DJ Bartez, Fattish ve Kaan Düzarat'ın DJ setleriyle eğlencenin dibine vurabilirsiniz.





- Oldies But Goldies Yılbaşı Özel @ Babylon: Kucağınızda Babylon derginin 2. fasikülü, Babylon yılbaşında da "bensiz" olmaz diyenlerdensiniz, bir Babylon klasiği olan Oldies but Goldies sizi bekler. Gecenin başlama saati ise 22:00.






- 2010'sal Yılbaşı Partisi @ Dunia: Biz Kadıköy'lüler de en az "karşı" kadar eğlenmeyi biliriz. Nasıl mı? Gecenin bir saatinde küçük ama gururlu mekanımız Dunia'ya gider, Dj Nikko, Kozmik koko bumbum, Gökhan Tunçişler, Legendary Starbolt ve Hakan Tamar'ın birer birer DJ setinin başına geçmesini izleriz. Hem biliriz ki, Kadıköy'den en son dedikodular, yeni başlayan aşklar, yeni projeler vs. Dunia'nın kıç kadar balkonunda öğrenilir.





Tık tık. Kim o? Ben 2010, yeni umutlarla geldim.


0 yorum:

Yorum Gönder

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Web Hosting Coupons