15 Aralık 2009 Salı

Bugga İftiharla Sunar, Alternatif İstanbul Keyifle İştirak Eder: Yılbaşı Partisi!


Sağa bakıyorsunuz, sola bakıyorsunuz, hep aynı şeyler. Bunca sıkıntınızın arasında hayatınıza renk gelsin istiyor, iyi günde kötü günde beraber olabileceğiniz bir obje, bir eşya, bir takı arıyorsunuz, karşınıza fabrikasyon, fazla standart ve fazla bayat şeyler çıkıyor. Aranızdan "koca mı arıyorsun be evladım, ne bu farklı olana takıntın?" diye soracak espri kumkumaları çıkabilir. Buna cevabım gayet açık ve net: Koca kadar ciddi bir husus değil belki ancak haddinden fazla "endüstrileşen, standartlaşan" hayatta kişilikli bir şeyler aramayı çok görmeyiniz.


Girişgah biraz acıklı gelmiş olabilir. Ama pes etmeyip gerisini okuyun, yazının ana fikri daha eğlenceli! El altındaki malzemeleri modaya uygun aksesuarlara dönüştürmesiyle nam salan Bugga Design, yılbaşı münasebeti ile tasarımlarını özel bir parti ile siz müstesna İstanbullular ile paylaşıyor. Asıl mekanı olan Nişantaşı yerine bu seferlik Fashion Project namlı tasarım mekanının içindeki Salon Cafe'de dükkan açacak olan Bugga, yılbaşı vesilesiyle bu yazıya da fotoğrafları ile eşlik eden cicileri yeni evlerine göndermeye hazırlanıyor!

5 N 1 K kuralına göre: Ne? Bugga Yılbaşı Partisi. Nerede? Salon Cafe'de. Salon Cafe, Fashion Project Cihangir'in içinde. Ne zaman? 18 Aralık Cuma. Neden? Hayatınızı sıkıcı olmaktan kurtarın diye. Nasıl? 19:00-23:00 saatleri arasında Salon Cafe'de bulunarak. Kim? Siz ve ayartacağınız dostlarınız.


Yazımıza son verirken önemli bir detayı hatırlatmadan edemeyiz. Beğendiğiniz cicileri aldınız, kasaya doğru ilerlediniz. Yüzde 10 indiriminiz olduğunu unutmayın. Parolamızı fısıldayın, indirimi kapın! Parola: Alternatif-İstanbul.


Şimdiden iyi eğlenceler!


Tam adres:Sıraselviler Cad. No:76/A Cihangir Sıraselviler'den aşağı inince, Firüzağa Camii'ne gelmeden önce hemen sağda. Carrefour'un yanı. Ön taraftaki Fashion Project butiğin içinden geçilerek gidiliyor. Tel: 0542 684 75 90 veya 0212 244 52 23


Bu da Facebook'daki etkinlik sayfası. Bize inanmazsanız oraya bakabilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Web Hosting Coupons