1 Aralık 2009 Salı

Sahnede Kusurlu Hareketler


Tamam, tatil yeni bitti! En yakındaki tatili düşünmek az buçuk şımarıklık... Ama ertesi gün istediğinizi yapabilmeye olanak sağlayan bir Cuma akşamının çekiciliğine kim hayır diyebilir? Düşünsenize, iş güç bitmiş, kapıyı iki günlüğüne kapatıp çıkmışsınız, güzelim Cuma akşamınızın dilediğinizce harcayabileceğiniz 3-4 saati sizi bekliyor. Ne yapardınız?


Evet, evet, biliyoruz siz plan yapmazsınız. Belki önden güzel bir yemek yer ya da ufak tefek mezelerle deminizi alırsınız. Keseye ya da o andaki moda göre ya sulu yemekle( Borsa Lokantası ya da 3. Mevki) , ya da muhabbetin dibine vuracağınız bir meyhanede (Asmalı Cavit) atılacak 2 tekle mideyi gecenin getireceği muhtemel alkol akışına hazırlarsınız. Dünya mutfaklarından belki Meksika'yı (Baja), belki de Uzakdoğu'yu (Çin Büfe) seçersiniz. Belki canınız güzel bir paskalya çöreği yemek ister (Savoy), yahut 100 gr. taze badem ezmesi aklınızı çeler (Hacı Bekir). Belki aşka gelir ve 50 gr. Beyoğlu çikolatası alırsınız. Bütün fındıklar ağzınızda çıtırdarken o da ne, bir bakmışsınız ki saat hayli ilerlemiş.


İşte yol ayrımındasınız: Eve giden yola revan olmak mı? Yoksa dans pistine giden ara sokak mı? Tercih ikinciden yanaysa madem, adımlar sıklaşsın, istikamet Şehbender Sok. No:3 olsun. Babylon yani canım, anladınız siz onu. Saatler 22:00'yi gösterirken, Kaliforniya'lı misafirimiz Delinquent Habits sahnede. Hiphop ve funk ile aranız iyiyse, bir üst model Delinquent Habits gecenize keyif katacaktır.


Duyduk ki bayram harçlıklarınızın hepsini şekere harcamışsınız, bütçe felaketi yaşamamanız için temkinli olmanız gerekmekteymiş. Alternatif-İstanbul, köşe başında Külkedisi gibi sinip yalnız kalmanızı içine sindirememiş, ezgi@alternatif-istanbul.net adresine e-posta ile adını soyadını gönderen 5. kişiye çift kişilik davetiye hediye etmeye karar vermiş. Siz deyin peri, biz diyelim Noel Baba, siz deyin bayram, biz diyelim yılbaşı hediyesi... Alternatif-İstanbul, hayata renkler katmak için varmış, ondanmış bu yazıp çizmeler...

0 yorum:

Yorum Gönder

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Web Hosting Coupons